Ensiksi se tärkein eli meidän pikkumies täytti viime viikolla 2 vuotta. Juhlia vietettiin lauantaina ja mukana oli koko Marcon puoleinen lähisuku eli sedät, tädit, isovanhemmat ja serkut. Minun sukuni asuu Lapissa, joten heiltä jäi juhlat välistä. Lucas sai paljon kivoja lahjoja ja kakku maistui :)

Viime viikonloppuna oli myös Peppi meillä hoidossa eli Peppikin pääsi mukaan juhlahumuun. Alku isoäidin kanssa oli hiukan karikkoinen, mutta pian yhteinen sävel löytyi ja Peppi painikin mummon kanssa ihan antaumuksella. Välillä Bessiellä tuntui menevän hiukan kuppi nurin, kun Peppi olisi halunnut leikkiä koko ajan, mutta pääasiassa viikonloppu meni hienosti. Pepistä on kyllä kasvanut tosi kaunis ja hyväkäytöksinen parsonin alku! Käytiin perjantaina hallilla katsomassa menoa epiksissä ja Peppi käyttäytyi hienosti! Jaksoi ottaa hälinässä kontaktia ja häntä oli pystyssä koko ajan, peloton pikkulikka. Hienoa työtä Anna ja Sami :) Ja hei, mä rakastuin Pepin rakenteeseen totaalisesti. Kasvattaja on hyvin tyytyväinen koko pentueeseen!

Leikkiä mummon kanssa

Kaunis Peppi

Vapaata pönötystä

Lisää pönötystä

Ja kerta kiellon päälle

Muiltakin kasvateilta on tippunut kuvia ja kaikilla menee hienosti. Jaffa on kunnostautunut sisustamisessa, mutta taisi se Avakin silloin pentuna olla melkoinen sisustaja ;) Pepe ja Teemu ovat osoittautuneet rauhallisiksi ja lungeiksi pikkumiehiksi, aivan kuten täällä meilläkin. Kasvattaja on edelleen tyytyväinen :)

Jaffa ja Ava, eivätkö olekin kuin kaksi marjaa?

Suloinen Pepe

Suloinen Teemu

Bessiellä on minusta selkeitä raskausoireita, mutta toki voin ne kuvitellakin. Ultra on sitten 13.10., joten siellähän se sitten selviää varmuudella...