Eilen pikkuiset pääsivät jo hetkeksi haistelemaan ulkoilmaa! Vaikka vähän pelottikin, niin kyllä kiinnosti myös :) Kaikki olivat kyllä väsyneitä jo kymmenen minuutin ulkoilun jälkeen ja pentuaitaukseen päästyä uni maistui. Tänään Bessie pääsi tutustumaan jo muutamaan pentuun minun sylistäni ja kyllä taitaa mummo odottaa innolla leikkikavereita! Niin ilolla se nuoli pennut ja pissattikin Teemun, että ei taida isoäiti pysyä pöksyissään, kun pääsee leikittämään pentuja.

Eilen myös ensimmäiset pennut tulivat pentuaitauksen reunan yli. Martti seikkaili viime yönä tutkimusmatkoillaan ja Mai tänä aamuna. Melkoisia hurjapäitä! Aitauksesta kuuluu myös tasainen murina pentujen leikkiessä. Evellä heiluu häntä kuten isoäidillään Bessiellä, suloinen tyttö! Hampaatkin ovat ilmestyneet pennuille, Mailla ja Donilla jo ovat ihan selvät naskalit. Ei siis mikään ihme, että Ava imettää vain pakolliset :D Kilon raja on ylittynyt jo Mailla, Donilla ja Evellä. Martti ei ole kaukana, Teemulla on vielä pari päivää matkaa.

Toinen vapaana olleista pojista löysi kodin eli nyt on vapaana enää yksi uros. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä puhelimitse.

Päivän kuvat!

Don, joka on pentueen pomo. Häntä sojossa menossa kaikkialle!

Martti - suloinen tutkimusmatkailija, joka hakeutuu aina syliin, kun se vain on mahdollista

Teemu, joka on pentueen pörröisin. Ei pidä itsestään turhaa meteliä, mutta antaa kyllä takaisin, jos niin vaaditaan

Mai, joka on ruoka-aikaan aina kotona. Käyttää tehokkaasti kyynärpäätaktiikkaa ruokakupille mentäessä

Eve, meidän pippurinen tyttömme. Hännänvispaaja, joka on aina valmis leikkiin!