Avan maito on nyt noussut takaisin ja pennut eivät ole enää tänään tarvinneet lisämaitoa. Avalle nesteitä pitää juottaa vielä urakalla, ettei tapaus pääse toistumaan, mutta senkin vatsa alkaa olla jo hyvässä kunnossa. Loppu hyvin, kaikki hyvin?

En lupaa tulavaisuudessakaan kaunistella meidän elämää, toivottavasti kukaan ei menosta pelästy. Koirat on meillä aina number one ja elämä parsonin kanssa ei ole aina ruusuilla tanssimista, mutta sitäkin joukkoon mahtuu - kukapa tätä muuten jaksaisi?

Sara kävi tänään katsomassa Avaa ja penneleitä. Annettiin pennuille ensimmäiset jauhelihamaistiaiset. Eve ja Teemu olivat ihan innoissaan uudesta mausta ja muutkin suostuivat jauhelihaa syömään. Eiköhän niistä kaikista oikeita lihansyöjiä saada! Sunnuntaina meillä on edessä kaikkien kahdeksan koiran madotus. Melkoinen härdelli siis tulossa! Bessie ja Ava ovat ahneita ja syövät vaikka pieniä kiviä, jos ne oikein tarjotaan. Bono taasen haistaa lääkkeet kilometrin päähän ja sen kanssa pääsen tosissaan testaamaan kumpi on nokkelampi (I Pit My Wits against Bono ;))

Pentujen Royal Caninin pentupaketitkin saapuivat tänään ja koska meillä syödään Royal Caninia kotona, oli pentupakettiin tapahtunut viime kerrasta lisäys (pro-paketti tulee siis RC:tä vakituisesti käyttäville kasvattajille). Nyt kylmälaukkujen sijaan tuli hienot reput ja ruokasäkin lisäksi sinne oli kaikille pennuille lisätty panta. Tein myös HelsiTarista tilauksen pentupaketteihin, mutta mitä tilasin, sitäpä en kerrokaan :D

Peruutuksen vuoksi pojista on nyt kaksi vapaana ja etsivät omaa, harrastamisesta kiinnostunutta kotia itselleen. Olen myös innokas osaomistamaan yhden pojista, jos joku sellaisesta on kiinnostunut :) Jos kiinnostuit, ota yhteyttä, yhteystiedot tuolla sivussa.

Korvat ovat avautumassa ja ainakin Teemu, Eve ja Mai heräilevät koviin ääniin. Testasin kattilankansia paukuttamalla, malttamaton kun olen.

Sitten niitä kuvia. Minä haluan nyt ehdottomasti uuden kameran, tällä nykyisellä kuvaaminen on ihan mahdotonta. Valaistus ei riitä vaikka mitä tekisit ja salamaa ei voi edes harkita. Mutta ehkä näistä selvää saa:)

Don

Martti

Teemu - kävelykuviin Teemu oli liian nopea

Mai

Eve

Piraijalauma Avan kimpussa