Nyt on kaikille pennuille löytyneet ne parhaat mahdolliset kodit. Tämän suhteen voin siis huokaista syvään, se vaikein osuus kasvattajan tehtävistä on siis kunnialla hoidettu. Monenlaisia soittoja ja kyselyitä tuli, mutta jyvät onneksi erottuvat akanoista helposti :)

Don eli Pitmywits Apple A Day lähtee Paimioon Petrille ja Tytille suunnistuskaveriksi ja tulevaisuudessa ehkä myös metsästyskaveriksi. Donin nimi saattaa muuttua

Martti Pitmywits Apple Martini lähtee Hakaloiden perheen lenkkikaveriksi Kokkolaan. Martin nimi tulee muuttumaan vielä. Kuvassa Bessie-mummo leikittää poikia ja äiti seuraa portin takaa silmä kovana.

Teemu eli Pitmywits Apple of Archer lähtee Sannan ja Akin seuraksi Kajaaniin saakka! Teemun kutsumanimi tulee muuttumaan.
Teemun kennelnimen muutin Pitmywits Apple of Archeriksi, koska sen kasvoissa valkoinen väri pienenee koko ajan ja kohta siinä on enää omppu jäljellä :) Kuvasta näkee Bonon suhtautumisen pentuihin eli "kaikki hyvin, kunhan eivät tule minun lähelle!"

Mai eli Pitmywits Apple of My Eye muuttaa Avan kaveriksi Juhan ja Saran hellään huomaan. Main kutsumanimeksi vaihtuu Jaffa

Eve eli Pitmywits Apple of Eden muuttaa Annan ja Samin seuraksi Poriin. Even kutsumanimeksi vaihtuu Peppi!

Martilla ja Donilla vauhtia töppösissä