Tänään kotiintullessani jouduin hieraisemaan silmiäni kahdesti: pari pentua oli löytänyt jalat vatsansa alta! Siis silmät on kaikilla vielä ummessa, vaikka valoon jo reagoidaankin, mutta niin pari pientä nousi huojuville jaloille ja otti askelia. Aivan varmasti! Kuviin en onnistunut ikuistamaan ja nyt kannattaisi niidenkin ensin avata silmät, että näkee minne menee :D

Pennuille varasin nyt pentutestauksen tiistaille 29.6. klo 12 ja odotan sitä innolla. Täysin uusi kokemus minulle ja katsotaan pystyykö testi paljastamaan jotain uutta penneleistä siinä vaiheessa. Sirutus/tarkastus on suunnitelmissa 30.6., joten papereidenkin pitäisi ehtiä sitten ennen luovutusta. Mutta näistä lisää sitten lähempänä.

Yksi pojista edelleen vailla omaa kotia! Pentua on kyllä kysytty, jopa USA:han saakka, mutta se täydellinen koti puuttuu. Eli jos tunnet sydämessäsi parsonin kokoisen kolon, ota yhteyttä ;)

Tässäpä tuoreimmat kuvat! Turkkeja olen tutkinut tarkkaan ja tällä hetkellä Mailla ja Martilla (1.tyttö ja 2.poika) on selvästi muita lyhyempi turkki. Teemulla (3.poika) pisin ja Evellä ja Donilla jotain siltä väliltä. Mitään ei tietty tästä voi vielä päätellä, kun voi olla että Mailla ja Martilla on vasta alusvilla. Mutta kuvistakin tuo Teemun karvan pituus kyllä näkyy mielestäni selvästi. Mai on mörssäri ja Teemua reilut 100g painavampi edelleen. Pojista isoin on Don.

Don

Martti

Teemu

Mai

Eve

Koko pesue