Pennut ovat tänään kaksi viikkoa ja eilen silmien avautumisen kanssa alkoi tapahtumaan suuria edistysaskelia. Aamulla Teemun toinen silmä oli auki, iltapäivällä molemmat ja Evellä oli toinen silmä auki. Nyt sitten myös Main silmät ovat auki ja Donin toinen silmä. Vain Martti siristelee edelleen, mutta perässä tullaan kovaa vauhtia.

Pentuset ovat taas kasvaneet kovasti ja Mai jatkaa mörssärinä, se on jopa 200g painavampi kuin pienin pentueesta, 780 g taisi olla aamulla painoa. On emäänsä Avaa 100g edellä ja Avakin oli iso tyttö :) No painoerot tasaantuvat, kun lapsukaiset pääsevät kunnolla liikkeelle. Vielä meno on huojuvaa, mutta eteenpäin jo mennään tarvittaessa kovaa vauhtia.

Ava on alkanut jo lenkkeilemään ja tänäänkin ollaan tehty kolme pientä lenkkiä. Ruokamäärät eivät ole vieläkään kohdillaan ja yöt menevät niin ja näin. Katsotaan, josko uudet vinkit muuttaisivat tilannetta. Mutta ei tätä onneksi ikuisesti kestä :)

Tänään kävi toisen tytön perhe katsomassa vauvoja ja tutustumassa meihin. Terveisiä vaan Anna ja Sami, oli tosi kiva nähdä! Anna lähtee Australiaan pariksi viikoksi, joten vierailu otettiin jo tässä välissä. Yhtään ei käy kateeksi :o)

Ja niitä kuvia taasen...

Nallekarhu-Don. Niin syötävän suloinen!

Meidän pikku-Martti, rauhallisin porukasta tällä hetkellä

Turbo-Teemu, vauhtia riittää!

Mörssäri-Mai, myös buldogiksi kutsuttu ;)

Eve-höpönassu <3

Niin ja Kaisa tuolla edellisissä kommenteissa pohti karvanlaatua. Mai ja Martti ovat tällä hetkellä selvästi sileitä, muista en osaa sanoa. Mutta kuten sanottu, Mailla ja Martilla voi olla vasta vain pohjavilla. Teemu minusta vaikuttaa selvimmin brokenilta, mutta se jää nähtäväksi...