Tänään käynnistyi Avan kuudes raskausviikko, jännää! Kuvia odottelen Avan hoitajalta piakkoin. Avan Juha ja Sara menivät naimisiin 17.4 ja ovat nyt häämatkalla Euroopassa Islannin tuhkien muutettua alkuperäiset suunnitelmat. Ihanaa tuntuu olevan joka tapauksessa! Ava on siis kotonaan Saran siskon hellässä huomassa.

Ava viikko sitten juuri ennen ultraa

Agilityä harrastettiin lauantaina Elina Jänesniemen johdolla. Harjoiteltiin päällejuoksuja ja putkijarrutuksia, molemmat tuntuivat meille aika hankalilta. Oli taas sellainen olo, että mitään ei osata ja näinköhän pystytään edes kehittymään  No, näitä päiviä on, mutta korvien väliin sentään jäi jotain ja näitä treenataan, kunhan päästään taas hallille.

Eilen oli sitten viikottaiset treenit ja jotenkin oltiin molemmat pihalla. Taas. Bessie ei ymmärtänyt millään selvää käskytystä A:lle eikä Karin kanssa keksitty missä vika. Ehkä mun varpaat oli 5 senttiä väärään suuntaan tai jotain. Juostiin siis kohti A:ta ja sanoin A, KIIPEE! Ja Bessie juoksee vaan vieressä iloisen näköisenä, ei aikomustakaan nousta A:lle. No, josko toisena päivänä olis taas paremmin.

Viime viikonloppuna juhlittiin myös mun kolmekymppisiä etukäteen höystettynä tupareilla. Hauskaa oli ja seura mitä parasta. Parsonporukka antoi lahjan, joka nosti palan kurkkuun. Lahjan arvo on henkisesti erittäin suuri, kiitos Kaisa, Tero, Matti, Taina, Päivi ja Riku! Lahja tullaan käyttämään aivan varmasti ;) Jos jollain jäi kaivelemaan, että mikä lahja oli, niin paljastettakoon, että nämä hurjat lupautuivat Lucaksen lapsenvahdeiksi pari kertaa

Kaverukset lenkin jälkeen