Bessien juoksut siis loppuivat ja hyvä niin. Alkoi tuo meno näyttämään meillä kotona loppuviikosta sen verran rankalta, Bono-parka hiestä märkänä yritti täyttää Bessien toiveet ja sai sitten itselleen vatsan kipeäksi. En keksinyt mitään muutakaan syytä, miksi Bonoa närästi keskiviikon ja torstain välisenä yönä :)

Avan silmätarkastus on keskiviikkoaamuna ja astutus sitten sunnuntaina/ensi viikolla. Proge-testejä ei nyt oteta, kun aikataulullisesti ei löytynyt sopivaa hetkeä, kun tulokset olisivat tulleet vasta seuraavana työpäivänä. Mutta jos on yhtä höveli kuin emänsä, pitäisi Tuuren päästä toteuttamaan fantasiansa sunnuntaina aika helposti ;)

Tänään meillä alkaa sitten ohituskurssi. Ei hetkeäkään liian aikaisin. Viime aikoina on panta kiristänyt aika lahjakkaasti päätä ja lenkkeilyllä on päinvastaisia vaikutuksia kuin voisi odottaa. Eilen ei kyllä kiristänyt, kun Bessie ja Bono pääsivät pitkästä aikaa juoksemaan vapaina ja hankikanto edesauttoi tyttöjen hirveää rallia. Oli taas vipinää töppösessä! Ihme asia oli näiden juoksujen aikaan se, että tytöillä ei ollut mitään ongelmia keskenään. Syksyn juoksuissahan tilanne on aina räjähdysherkkä ja viime syksynäkin sain olla tyttöjä pari kertaa oikein erottamassa, mutta kevään juoksut menevät ilman mitään rähinöitä. Outo juttu.

Kevään kisoihinkin pitäisi ilmoittautua ja tarkoitus olisi kisata 21.3. TSAUlla, mutta ongelmana on lapsenvahdin puuttuminen. Marco menee todennäköisesti lauantaina Stam1nan keikalle ja sunnuntaina kakkoset starttaavat aamulla. Meni sitten Taina ja Rasmuskin nousemaan kolmosiin, ei ole niistäkään mitään apua. Ei vaineskaan, onnittelut Taina ja Rasmus!