Keskiviikkona Bessie aloitti jälleen juoksut. Väli oli melkein päivälleen yhtä pitkä kuin viimeksi eli 5kk 3vk tai jotain sinne päin. Tästä voidaan siis laskea, että seuraavien juoksujen pitäisi alkaa heinäkuun lopussa/elokuun alussa. Silloin toivottavasti siis matkaamme miehelään :)

Raskasta olla nainen, ajattelee Bessie

Juoksut tuli ihan hyvään aikaan, ilmoittauduttiin nimittäin ohituskurssille joka alkaa 8.3. Toivottavasti saadaan meidän ohitukset hanskaan koiranomin avustuksella.Viimekertaiseen kirjoitukseen siis kommentoin vielä, että vaikka meidän ohitukset ei olekaan kunnossa, niin nuo ongelmat kyllä johtuivat hallitsemattomista koirista ja narun toisesta päästä. Mehän ei koskaan oltu niin lähellä, että meillä olisi vielä ehtinyt kumpikaan mitään reagoimaan vaan ne koirat on tulleet puskista.

Tänään kävin sitten saattamassa B&B:n rokotukset ajantasalle. Bessie sai molemmat ja nyt näiden uusien sääntöjen mukaan molemmat ovat voimassa 3 vuottta, paitsi tietysti jos käydään luolilla. Bonolla 4-rokote oli vielä voimassa ja se sai vain rabieksen. Molempien hampaat katsottiin ja Bonolle eläinlääkäri suositteli putsausta vuoden sisään. Bessiellä tilanne on hyvä, hiukan voisi enemmän syöttää luita.