Uusi vuosi meni loppujen lopuksi odotettua paremmin. Kävimme Lucaksen, Marcon ja Lucaksen papan kanssa katsomassa Tarvasjoen Lionsien järjestämän ilotulituksen klo 19 ja siksi ajaksi jätimme koirille radion aika isolle. Paukuttelu oli vielä aika vähäistä. Ilotulitus oli hieno ja Lucas katseli ilotulitusta silmät ymmyrkäisinä "PUM!".

Kotiin tullessa Bonosta huomasi, että oli paukkunut, mutta pystyi vielä rauhoittumaan. Lucaksen pistin sitten iltapuuron jälkeen nukkumaan klo 20 ja siksi ajaksi Bono laitettiin kylppäriin, jottei ravaisi edestakaisin ja häiritsisi nukahtamista. Bono löysikin saunan lauteiden alta itsellensä turvapaikan ja siellä se makoili ja näytti ulospäin aika rauhalliselta: ei läähätystä eikä muutamaan.

Pienten lasten vanhemmat tietävät, että vaikka itse valvoisi kahteen, lapsi herää, kun herää, joten meitäkin unimaa kutsui jo ennen 23:a, aika tylsää :) Puoliltaöin herättiin Marcon kanssa tietysti hirveään paukkeeseen, mutta Lucas ja Bessie kuorsasivat tyytyväisinä. Bonokin oli ihan hiljaa saunassa. Puoli kahdelta päästin Bessien ulos pissalle, mutta Bono ei uskaltautunut vielä silloinkaan ja tunnin verran sitten meni hermostuneesti edestakaisin. Sitten uni voitti meidät kaikki. Kaiken kaikkiaan siis hyvin rauhallinen uusi vuosi. Bono pidätteli pissaa 16.30-7.30, hurjan pitkä aika!

Pakkasta on riittänyt myös täällä varsinaisessa Suomessa, joten lenkit ovat jääneet lyhyeksi, ollaan tehty sitten useampi puolen tunnin pätkä ja silloinkin koirien tassuja nipistelee jo paljon eli loppumatkasta saatetaan sitten kinkata. Agilityä ei olla päästy treenaamaan myöskään ja eka startti kakkosissa on viikon päästä. No, kokeillaan kepillä jäätä, haetaan kokemuksia :) Muutto on ihan näillä näppylöillä, 16.1. siirtyy Pitmywits-porukka Tarvasjoelta Littoisiin, varokaa vaan! Sitten onkin uudet lenkkimaastot etsittävä ja ensi kesänä pihatyöt ja muut pitävät meidät kiireisinä. Avan juoksuja odotamme jo innolla, pian on 6kk edellisistä juoksuista eli tapahtua voi mikä päivä tahansa...