Tänään on ollut hieno päivä! Mahtava, ellen sanoisi!

Rakas esikoisemme Bono täytti tänään kuusi vuotta! Joka vuosi sanon varmasti samat sanat, mutta tuntuu uskomattomalta, että tuo pieni karvapallo on sulostuttanut elämäämme jo kuusi kokonaista vuotta. Bono pääsi aamulla metsälenkille kirmailemaan ja iltapäivällä mummolaan ilman Bessietä ja sai siellä juhlapäivällisen eli perunaa ja lihaa kaikilla lisukkeilla :) 

Paljon onnea rakas Bono, toivottavasti meillä on vielä monen monta yhteistä vuotta edessä!

Toinen huippujuttu oli TSAUn agilitykisat tältä päivältä, jossa otimme Bessien kanssa tuplanollat eli voitimme kirkkaasti molemmat kisat 0-tuloksilla. Meni siis todellakin paremmin kuin kuvittelin! Täällä ollaan ihan pilvissä ja ei osata käsittää, että me oikeasti saavutettiin tavoitteemme eli olla kakkosissa ennen vuoden vaihdetta! Radat olivat mukavat 1-luokan radat ja Bessie kulki kuin unelma. 

Ilmeisesti ohjaajankin jalka nousi, kun ajat olivat huiput. Ekan radan ihanneaika oli 48 sekuntia ja pingottiin se Bessien kanssa aikaan 37,78. Toisella radalla ihanneaika oli 46 sekunta ja aikaa meillä meni 34,25. En tiedä mitä tapahtui, mutta päätin luottaa koiraan ja olla varmistelematta liikaa eli en vienyt Bessietä ihan joka esteellä loppuun saakka.

Ekalla radalla oli tosi hyvä fiilis ja ohjaaminen tuntui helpolta. Toisella radalla tuntui, että olin koko ajan jäljessä, mutta ehkäpä se jalka nousi siitä syystä niin rivakasti ;) Toiselta radalta sain kehuja, että ohjaaminen oli varman oloista ja takaaleikkauksia sanottiin vaivattoman näköisiksi. Eli paree olla tyytyväinen. Opettelemistakin löytyi eli nyt  meidän pitää hiukan palata back-to-basics kontaktien kanssa eli annoin typeryyttäni Bessien ottaa juoksukontaktit eli aika hilkulla oli hylly kontakteilta. 

Bessie oli niin ihana kuin pieni parson vain voi olla. Teki kaiken koko sydämmellään ja korjasi minun virheitäni taitavasti. Nyt tästä noususta tuli meille hiukan ongelmiakin, koska en todellakaan hurjissa kuvitelmissanikaan uskonut meidän nousevan tänä viikonloppuna kakkosiin ja ilmoitin Bessien ensi viikonlopun oman seuran kisoihin. Eihän tässä muuten olisi ongelmaa, mutta 2-luokan startit ovat tismalleen samaan aikaan kuin pll-geenitesti, jonka olen järjestänyt tänne Turkuun. Huomenna siis luuri käteen ja kyselemään josko starttien siirtäminen joihinkin toisiin kisoihin onnistuisi.

Bessie upeiden mitaliensa ja ruusukkeidensa kanssa. Lisäksi saatiin kaksi ilmaista starttia ja 8 kiloa ruokaa. Ei pöllömpää!

Oli muuten aika reteetä olla parsoninomistaja ja ATT:läinen: Marja ja Eicca ottivat komean 0-voiton ekalta radalta medi-luokassa. Mahtavaa!