Olipas antoisa päivä! Startattiin Minnan, Dinon ja Bessien kanssa Tarvasjoelta aamulla seiskan aikaan ja toiveeni oli kuultu eli tiet olivat kuivia pakkasesta huolimatta. Kesärenkailla oltiin siis liikkeellä ;) Hallissa oli KYLMÄ, onneksi olin pistänyt toppatakin päälleni ja Kaisan puodista sai ostettua parsonfleecen lämmittämään vielä lisää. Siinäpä oli muuten puotipuksu, josta monen kannattaisi ottaa mallia, asiakaspalvelua parhaimmillaan!

Vaihdettiin kuulumisia "pentusten" omistajien kanssa ja mukavia kuulumisia kuuluikin. Pertti, josta on tulossa toivottavasti myös isä, on osoittautunut hyväksi metsästyskoiraksi. Pertti ajaa linnun lentoon ja jää osoittamaan suuntaa pointterin tavoin ja Antti ampuu linnut alas. Pertti sitten jäljestää linnun. Menikö tämä nyt Antti oikein? Vähän on tuo linnunmetsästys allekirjoittaneelta hakusessa ;) Pave näyttää viihtyvän loistavasti isoveljen roolissa ja Mintulla onkin ihana Pave suojelemassa kaikelta pahalta. Erno on edelleen niin ihanan iloinen koira ja Katariinan kanssa melkoinen pari, hienosti Erno kuunteli Katariinaa! Dino on osoittautunut melkoiseksi agilityhirmuksi ja Minnan täytyy tosissaan pistää töppöstä toisen eteen, jotta pysyy perässä. Jos pysyy ;) Ava oli ollut edellisenä päivänä hierojalla ja oli kuulemma nauttinut elämänsä ensimmäisestä hieronnasta niin täysin rinnoin, että oli oikein selälleen heittäytynyt. Tuli heti mieleen Avan isoäiti Lucy, joka heittäytyi myös selälleen tarjoten mahaa rapsutuksille :D

Tulokset Pitmywits-klaanilla olivat oikein upeat. Dino, Erno, Pave ja Ava metsästivät EH:t mukavilla arvosteluilla ja Pertti sai aivan käsittämättömän upeasti ERIn. Korjatkaa, jos olen väärässä, mutta pikavilkaisulla Pertti oli ainoa sileä, joka sai Karin Rimmeriltä ERIn.

Meidän Tuure oli sitten Harto Stockmarin arvosteltavana ja tuloksena H. Arvostelu oli oikein hyvä joka tapauksessa. Tuure oli arvostelun mukaan vielä kesken kehityksen, mitä pitää paikkaansa. Tuurea ei voi kyllä vakavana katsoa: pieni koira, joka näyttää kehässä maailmanomistajalta. Tuure käveli kehässä maailmanomistajan elkein ja seisoi paikoillaan tyyliin: "täällä määrään minä, ihan turha tulla ryppyilemään". Mulla alkoi kummasti soida päässä macho man -kappale, kun katselin Tuurea :) Tuure oli muuten käynyt männäviikolla moikkaamassa kettua ja syttynyt tosissaan. Nyt sitten hiukan sulattelua ja sitten ahdinko- ja tyhjän luolan tarkastus -treenit ja jos intoa edelleen riittää, kokeisiin suoraan ;) Ei paineita, Hanna :D

Ainiin, Bessien tulos oli EH, jota osasin odottaakin. Tuomari haki vahvempaa päätä ja rakennetta muutenkin. Arvostelu ihan kiva kuitenkin. Bessiellä oli myös ongelmia pöydällä, ensimmäistä kertaa ikinä, joten nyt sitten pöytätreeniä kammojen karkottamiseksi. Loppuvuosi pidetään kyllä näyttelyistä taukoa ja katsellaan ensi vuonna uudestaan.

Upea päivä, paljon uusia tuttavuuksia!