Tänään JÄLLEEN Bessielle EH/2. Tämän vuoden näyttelyitä on nyt takana 5, joista yhdestä on saatu ERI ja sekin tuomarilta, joka antoi niitä kaikille. Viime vuonna saatiin pelkästään vaaleanpunaista eli mikä on muuttunut vai onko mikään?

Mä olen huono "häviäjä", kun myönnän rehellisesti, että olin todella pettynyt punaiseen nauhaan. Tuomari antoi ainoastaan ihanalle valioluokan Legolle ERIn, mikään muu narttu ei hänen mielestään ollut ERIn arvoinen tänään. Minusta siellä oli pari todella nättiä narttua (enkä puhu nyt Bessiestä), joten esitän tässä kohtaa eriävän mielipiteeni!

Bessien arvostelu kuului tänään: "Hyvä tyyppi. Tarpeeksi luustoa. Tarvii paremman rintakehän ja etukulmaukset. Pitäisi olla vahvempi alaleuka. Melko suuret silmät. Pitkä lantio. Eturinnan pitäisi olla pidempi. Oikein kulmautunut takaa. Liikkuu hyvin. Tyypillinen karvapeite ja luonne."

Mutta jotain kivaakin! Dinon arvostelu oli oikein mukavaa luettavaa, erityisesti mieleeni jäi lause: "Erinomainen rotutyypin edustaja". Dinolle arvosanaksi tänään EH/1. Mutta turkulaisen parsonit räjäyttivät potin: Lego oli ROP, Rasmus VSP ja urosten puolella SERT meni Kinolle. Onnittelut sinne!

Nyt meidän kalenterissa on seuraavaksi Terri-eri. Uusi tuomari, uusi mahdollisuus. Sen jälkeen erkkari ja sitten katsotaankin onko meidän tämän vuoden näyttelyt sitten tässä. Kisataan sitten senkin edestä agilityssä ;)