Eilen oltiin Lohjalla agikisoissa, joissa tuomarina oli Seppo Savikko. Ensin oli hyppäri, joka meni oikein hienosti, mutta jostain syystä kepeiltä tuli kaksi kertaa vitonen. Ensin oli mun moka, kun pyllistin ja tyrkkäsin Bessien väärään väliin ja toisella kerralla Bessie tuli jostain syystä ulos liian aikaisin. Muutoin ohjaus meni nappiin, vauhtia olisi kyllä saanut olla enemmän, kun saatiin keppihärdellien jälkeen vielä yliaikaakin. No, tulos tuli kuitenkin ja olin positiivisin mielin odottamassa agilityrataa.

Agilityrata näytti aika vaativalta ykkösluokan radaksi, mutta olin luottavainen, että kaikki menee hyvin. Kun odoteltiin vuoroa, yritin sytytellä Bessietä leikkimään ja ottamaan kontaktia, mutta jostain syystä se vilkuili kuulutusteltan luokse. No lähtö meni hienosti, mutta kepeille käännyttäessä Bessie yritti kääntyä teltalle päin. Sain korjattua, mutta Bessie tuli taas kepeiltä ulos liian aikaisin ja sitten ohjasin huolimattomasti hypyn jälkeen ja putkeen mentiin sitten väärästä päästä. Eli hyllyhän sieltä tuli. Rengaskin meni taas väärästä välistä ja keinun jälkeen Bessie yritti lähteä taas kohti telttaa. Sama tapahtui vielä pari kertaa radan lopussa ja viimeisen hypyn jälkeen Bessie ei jäänyt edes ottamaan kehuja vastaan vaan juoksi suoraan teltan vieressä olleen mustan takin luokse. Tämäkin taisi olla mun moka, kun oma musta takkini oli kaukana kentästä maassa ja siellä taskussa nannaa. Eli ilmeisesti Bessie kuvitteli tuon takin olevan minun takkini ja nannat taskussa :o) Jotain positiivista tässä radassa kuitenkin: kontaktit menivät hienosti ja mun valssitkin osuivat kohdalleen. Jos Bessietä olisi homma kiinnostanut, niin tuloskin olisi voinut olla eri. Nyt sitten pistämme ilmoa oman seuran kisoihin, katsotaan kuinka meidän käy. Juoksut kun saattavat huonolla tuurilla alkaa juuri ennen tuota.

Niin ja tuohon edelliseen kirjoitukseen viitaten: meidän talo meni sitten alle kahdessa vuorokaudessa. Toki vielä on edessä kosteusmittaus, mutta jos kaikki on ok, muutamme 1.2.2010 uuteen omakotitaloon Littoisiin :)