Eilen meillä oli ekat treenit uudessa ryhmässä. Siirryin siis ryhmään, joka treenaa klo 20 alkaen, koska töihinpaluu on väistämättä edessä (ensimmäinen työpäivä ja Lucaksen hoitopäivä 31.8.) ja haluan viettää kaiken mahdollisen ajan työpäivien jälkeen pikkumiehen kanssa. Lucas menee yöunille jo klo 19, joten en menetä päivästä mitään :)

Treenit olivat oikein kivat! Treeniryhmässä on koirakoita kaikista luokista ja radat ovat sitten sen mukaiset eli eivät todellakaan 1-luokan ratoja. Mutta minä pidän haasteista! Ja vaikka itse sanonkin, niin oikein hienosti meni! Saatiin myös paljon kehuja (ja toki kehitysvinkkejäkin). Ismo sanoi esimerkiksi Bessiellä olevan hyvät lihakset ja paljon ponnistusvoimaa. Sanoi hän Bessietä myös hyvin lupaavaksi koiraksi ja sanoi, että meidän suoritukset olivat 1-luokan koirakoksi todella hienoja :)

Treenit on merkattu ajalle 20-21.30, mutta kotin lähdin ajamaan 22.20 :o) Pidempään ryhmässä olleet sanoivat, että treenit eivät ole koskaan loppuneet 21.30 vaan saattavat kestää jopa 23 asti. Rahoille ainakin vastinetta :) Sain vain karvaasti tuta sen, että lämmittelyn jälkeen ei todellakaan saa jäädä paikoilleen katsomaan muiden suorituksia vaan lihaksissa on pidettävä lämpö koko ajan yllä. Lähdin nimittäin tekemään Bessien kanssa ensimmäistä nopeaa rataa ja reidet vetivät ihan lukkoon jo seitsemännellä esteellä (tehtiin n.20 esteen sarjoja). Käytiin sitten ratojen välissä tekemässä lisää lämmittelyä ja tämä päivä onkin sitten omistettu palauttavien lenkkien tekemiseen hihnassa.

Täytyy mainostaa myös, että Pave ja Minttu ovat saaneet oman blogin, käykääpä tutustumassa www.pavejaminttu.vuodatus.net!