Paven omistaja Marjo lähetti kivoja uutisia: Pave oli PRT Ry:n match show'ssa ollut pienten aikuisten sinisten neljäs! Toni Lund oli ottanut hienon kuvan Pavesta, seisonta on parantunut huomattavasti tammikuun näyttelystä!

Viikonloppuna oltiin Bessien kanssa agilityleirillä. Lauantaina satoi aamusta vielä ajomatkalla, mutta onneksi sade muuttui pian kuuroiksi. Lauantaina meitä koulutti Noora Salonen. Saatiin Bessien kanssa todella hyviä vinkkejä ja ja erityisesti mun ohjaaminen tuntui paranevan huomattavasti. Samoja huomioita esitti Noora kuin muutkin aikaisemmat kouluttajat eli ohjaan liian kyyryssä ja hoen liikaa "täällä"-sanaa. Illalla sitten saunottiin ja grillailtiin makkaraa ja lättyjä. Oli tosi kivaa jutella koiraihmisten kanssa, mistäpä muista kuin koirista ja agilitystä :o)

Sunnuntaina oli meillä jälleen treenit heti aamusta 9.30, mikä oli todella hyvä asia: aurinko porotti lämpimästi heti aamusta ja Niina-Liina Linnan treenit vetivät mehut meistä molemmista pois. Alun kommelluksien jälkeen tehtiin Bessien kanssa jo aikas hienoa radanpätkää. Huomioita ja opettelemisen aiheita olivat pimeät putkikulmat (A:lta A:n alla olevaan putkeen) ja kepeille viennit. Bessie pitää saada hiukan himmaamaan vauhtia ennen keppejä, jos niille tullaan lujaa (esimerkiksi putkesta) ja mun täytyy pitää kädet pois taskuista keppien loppuun saakka. Kepit menivät siis aika monesti pipariksi sen vuoksi, että työnsin käden palkkaa varten taskuun kolmanneksi viimeisessä keppivälissä ja Bessie jätti suorittamisen kesken.

Omien treenien jälkeen oli aikaa seurata Avan treenejä. Se oli todella innoissaan agilitystä ja jos vain Juhan kanssa saavat jostain treenipaikan, niin Ava seuraa varmastikin Bessien jalanjälkiä agilityssä. Ava on niin Bessie-kakkonen, siis häntä vispaa ja kaikki ihmiset ovat ihania.

Otettiin Avasta myös seisontakuvia. Kunhan Ava vielä kehittyy aikuisemmaksi, uskon vakaasti sen pärjäävän myös näyttelyissä hyvin! Ja tämä tyttö osaa poseerata hienosti!

Tuurekin oli mukana leirillä, mutta Tuuren treenit olivat yhtä aikaa, joten kuvia ei ole mistä näyttää. Tuurellakin intoa on, joten kyllä Hanna Tuuresta tekee vielä agilitykoiran. Treenejä katsellessa siistin jälleen hiukan Tuuren turkkia ensi viikonlopun näyttelyä varten. Se poika on kyllä ihana! Tuurella on koko ajan 100-lasissa, Hannakin ihmetteli mistä sen energia pursuaa :)

Jalostussuunnitelmat Bessien ja Tuuren yhdistämiseksi kyllä unohdettiin, kun Tuuren hammaskaluston uudelleentarkastus osoitti hammaspuutoksia. Kun Bessieltä puuttuu myös hampaita, niin yhdistelmä meni samantien no-no-listalle. Ilmeisesti muutama kuukausi sitten tekemäni tarkastuksen yhteydessä Tuurella oli vielä maitohampaita suussa. Mutta eiköhän Tuurelle sopivia morsiammia tulevaisuudessa löydy ;) Nyt sitten Bessiellä on haku päällä, tositarkoituksella :D