Tänään lähdin sitten viideltä agilityn epävirallisiin. Bessien rata meni todella hienosti, mutta jostain syystä ei nähnyt puomin jälkeistä rimaa kunnolla ja hyppäsi suoraan sen päälle. Jos ei tuota virhettä olisi tullut, oltaisiin oltu ajan perusteella toisena, ehkä jopa ensimmäisenä, kun oli kiinni ihan sekunnin osista. Nyt siis tuloksena viides sija. Henna kuvasi Bessien radan, joten voin analysoida mikä meni vikaan vai menikö mikään.

Bonon radalle minulla ei ollut mitään odotuksia. Se kun oli vähän paniikissa, kun jätin sen odottamaan Tainan ja Matin hoivaan Bessien radan ajaksi. Se kiljui sydäntäsärkevästi, kun odotimme Bessien kanssa vuoroamme. Mutta sepä yllätti minut ihan täysin! Vain 1 hylky (10vp) ja 2 kieltoa (yht 10vp). Bono on ihan jumalattoman nopea koira, mutta mun ohjaaminen on pikkuhiljaa parantunut niin paljon, että jopa Bonoa saan ohjattua. Tuo hylky tuli siitä, etten ollut tarpeeksi nopeasti näyttämässä sille oikeaa estettä ja silloin Bono keksii omia ratoja. Kiellot tulivat myös siitä, että Bono meni esteen ohitse minun hitauden vuoksi. Vielä vähän lisää vauhtia minuun, niin johan alkaa tapahtua :) Taidan alkaa treenaamaan Bononkin kanssa omaksi ilokseni, kunhan vain saadaan hallin avain.

Marja ja Eicca ottivat muuten voiton möllien medi-luokassa! Eicca ja Marja olivat todella upeita radalla ja sanoinkin Marjalle, että nyt oli ihan eri Eicca ja Marja liikkeellä. Tosi sulavaa ohjausta ja Eicca kuunteli hienosti Marjaa. Tästä parista kuullaan vielä! Kyllä TurPalla on hienoja agiparsoneita. Uusi sukupolvi on aloittamassa tai aloittanut kisaamista, mahtavaa!

Jäätiin Bessien kanssa vielä odottamaan avoimen luokan rataa, vaikkei olisi kannattanut. Rata olisi ollut ihan suoritettavissa hyvänä päivänä, mutta minien rata alkoi vasta puoli kymmeneltä ja päänsärky iski pahimmilleen ja jotenkin minusta (ja Bessiestä) oli veto pois. Rata oli aika vaikea, ei mikään ykkösluokan rata, joten ehkäpä olin myös alitajunnassa luovuttanut ennen kuin lähdettiin radalla. Seli, seli. Alku meni hienosti, mutta kepeille vienti oli todella hankalassa kulmassa ja keppien jälkeen en ehtinyt valssaamaan, joten hylkyhän siitä tuli. Renkaankin Bessie hyppäsi väärästä reiästä ja tätäkään se ei ole tehnyt kuin kerran aikaisemmin. Olisi pitänyt jättää välistä, niin olisi parempi fiilis odotella sunnuntain kisoja...

Bessien poika Pertti (Pitmywits Pure Speed) sai Lahden näyttelystä tulokseksi hienosti ERI JUK3! On siis kolmas Bessien ihanista pentusista, joka on saanut ERIn näyttelyssä. Aika ERInomaisia pentusia, vaikka itse sanonkin :D Onnittelut Niinalle ja Antille ja nyt sitten lisää treeniä, niin alkaa ERInomaisia pukkaamaan ovista ja ikkunoista ;)