Keskiviikkona saapui postissa agilitylisenssi! Koska olin itselleni luvannut, että lisenssin saapuessa ilmoittaudun kisoihin, joten se oli tehtävä. Eli TSAUn kisoissa on meidän nyt sitten tarkoitus 3.5. startata ensimmäisen kerran, jaiks!

Torstaina ei meillä ollut ohjattuja treenejä, joten otin molemmat koirat autoon ja siirryin hallille treenaamaan tyhjälle kentälle. Oli tosi hauskaa ja sain kunnon hien pintaan, kun ei tullut turhia odotteluja. Bessielle teki ihan hyvää, että näki minun treenaavan Bonon kanssa ja päinvastoin.

Bonokin oli ihan innoissaan tekemässä ratoja ja parin vuoden tauko on tehnyt meille ihan hyvää, kun nyt Bono ei juurikaan karkaile enää itsekseen esteille. Mutta hirvittävästi se ei edelleenkään minua kuuntele, kun vaikka kuinka vekkasin ja yritin osoittaa, että käännytään päinvastaiseen suuntaan, niin se vaan paahtaa sata lasissa ohi :)

Bessie taas lukee todella tarkkaan eli jos kroppa on väärään suuntaan niin on ihan sama mitä osoittelen, se menee kropan liikkeen mukaan. Bessien kanssa oli positiivista se, että se osaa hakeutua kepeille jo vaikeistakin kulmista! Mutta minun ei saa edistää yhtään tai Bessie oikoo keppejä ja vauhti on saatava pysäytettyä tai toinen keppiväli menee pitkäksi. Mutta treeniä, treeniä!

Tänään otin Bessien mukaan, kun menin agikisoihin töihin tarkoituksena ostaa kilpailukirja ja hankkia siihen tuomarin allekirjoitus säkäluokasta. Mutta minä idiootti unohdin rekisteripaperit kotiin! Bessie oli sitten turhaan auton perässä muutaman tunnin ja pissatustauoilla se oli ihan ihmeissään, että miksi me ei mennä halliin sisälle :)

Ensi viikonloppuna on jälleen Jaakon treenit ja ainakin Bessie osallistuu 27.4. Taikaa Tassuissa -kisoihin. Bonoakin vähän mietiskelen, että ottaisiko sen naurattamaan yleisöä ;)

Sain muuten Bessielle paikan heinäkuussa Turun dobbereiden järjestämään luonnetestiin! Viimeinen paikka kahden päivän testistä, joten luonnetestit tuntuvat olevan kysyttyjä.