No nyt on vuosi saatu vaihdettua kunnialla ja aatto meni paremmin kuin uskoinkaan. Kävin koirien kanssa päivällä puolentoista tunnin metsä/peltolenkin ja puoli neljältä käytiin vielä pieni pissatuslenkki. Pian sen jälkeen alkoikin meillä jo paukkua ja Bono oli aika peloissaan. No minä otin koirat mukaan saunaan ja Bono rauhoittuikin silminnähden päästyään kylmään suihkuun ja saunaan. Pian saunomisen jälkeen Bono otti saunan lauteiden alta itselleen turvapaikan ja siellä se kuunteli musiikkia aika rauhassa, jopa läähättämättä.

Puoliltaöin yritin itkuhälyttimen kanssa ulos katselemaan raketteja, mutta Bessie päätti sitten räksyttää sisällä ja herättää Lucaksen. Bessie ei siis haukkunut raketteja, vaan sitä että minä lähdin ovesta ulos ja jäin pihalle. Se kun on Bessielle ihan mahdoton paikka, napanuorahan melkein saattaa katketa :) Puoli kahdelta käytin Bonon pissalla ja sitten alettiinkin kaikki nukkumaan. Tai Lucas oli vedellyt sikeitä jo yhdeksästä saakka ;)

Nyt sitten uusi vuosi on aloitettu ihan kunnolla, kun Marco palasi takaisin töihin. Bessien kanssa treenit alkavat ensi viikolla ja harkinnassa on, josko mentäisiin lauantaina jo treeneihin. Nyt sitten koirat haluavat iltalenkilleen, joten taskulamppu mukaan ja menoksi. Voi, kun päivät pitenisivät pian...