Viime yönä oli täällä meillä ihan hirveä ukkonen! Se alkoi vähän ennen yhtätoista ja jatkui jonnekin kolmen-neljän tietämiin yöllä. Bonolle yö oli siis kauhujen yö ja meille ihmisille ei unta suotu. Bono pelkää ukkosia ja raketteja ihan älyttömästi. Se läähättää ja kiipeilee kirjaimellisesti pitkin seiniä. Sitä on ihan pakko pitää väkisin paikallaan tai se loukkaa itsensä. Bono-pieni oli kuin maratonin juossut jo kahden aikaan, kun ukkonen hetkeksi hellitti. Annoin sille yhden jälkeen luontaistuotetta nimeltään Bach Rescue Remedy ja mielestäni se vaikutti todella nopeasti ja sai Bonon rauhoittumaan paikalleen läähättämään. Ihmeisiin ei tietysti tuokaan aine pysty, mutta jotain vaikutusta sillä oli. 

Bonon siedätyshoito täytyy aloittaa heti huomenna. Tänään se saa pitää välipäivän kauhuista ja annetaan sen palautua henkisesti ja fyysisesti. Bessietä ei salamointi ja jyrähtely vähempää voinut kiinnostaa. Siellä se omalla paikallaan lattialla makoili tyytyväisenä. Bessien siirtyminen sängystä lattialle nukkumaan on sujunut todella helposti. Se ymmärtää jo sanat "oma paikka" ja ei sitä kyllä joka ilta tarvitse edes sinne komentaa, vaan menee sinne jo ihan itsekseen :)

Otsikon toinen asia eli Tuure. Meidän tuontiurokselle on siis löytynyt sijoituskoti ja siitä tulee nimeltään Tuure (tai ruotsalaisittain Tor). Tuure menee asumaan Tammisaareen Hannan ja Johanin luokse Raine-parsonin kaveriksi :) Tuuren tulemiseen on enää kolme viikkoa!