Perjantaina oli jälleen hellepäivä, joten koirat pääsivät uimaan! Bonon kanssa "ongelma" on se, että se ei halua tulla vedestä millään pois. Koska tuo meidän jokemme on äkkisyvä, ei sitä saa sieltä edes haettua pois. Joten aika usein tulee käytettyä kaikki taikasanat eli keppi, kissa, pallo, isi ja siltikään Bono ei korvaansa lotkauta. Nyt moni varmasti miettii, miksen laita Bonolle hihnaa. No yritin sitäkin, mutta kun Bonon uiminen tarkoittaa pyörimistä ympäri oli sillä hihna useita kertoja kaulan ympärillä ja korvat nurinpäin :) Joten ei mikään ideaaliratkaisu. Bessie on siinä mielessä helpompi, että se käy uimassa, mutta tulee laiturille pyytämään ylösnostoa, kun se on mielestänsä uinut tarpeeksi :)

Lauantaina oli sitten jälleen Bessien ja Hennan agitreenit ja vein Bessien Hennalle ennen kymmentä ja lähdin kahvittelemaan ystävän luokse. Ystävän luota tarttui muuten matkaan taas paljon lastenvaatteita, taitaa meidän kepo/kety olla vaatetettu nyt vuodeksi eteenpäin :D Tulin kaverin luota vähän ennen puolta kahtatoista Koirakondiksen hallille, mutta Henna ei ollut vielä ehtinyt tehdä rataa ollenkaan Bessien kanssa. Testasimme siis, miten koira toimii vaikka olenkin kentän laidalla. Ja hyvin toimi! Edistystä oli huomattavasti ja Bessie ei haikaillut minun luokseni yhtään vaan oli innoissaan Hennasta ja vinkulelusta :) Henna ja Bessie saivat tehtyä jo ihan kivan pituisia radanpätkiä yhdessä, kyllä niitä kelpaa katsoa agirodussa. Vieressäni istunut Eeva sanoi, että tätä vauhtia ne kisaavat kolmosissa ensi keväänä ;)

Kun Bessie ja Henna lopettivat treenaamisen, käytiin jäähdyttelylenkki ja pikavauhtia kotiin. Olin kotona yhdeltä ja minun piti olla menossa jo ystävän häihin ennen kahta, joten aika haipakkaa suihkuun ja vaatteiden vaihtamiseen. Morsian oli kaunis ja sulhanen komea, ruoka hyvää ja sitä oli riittävästi, voiko muuta häiltä toivoa?

Eilinen päivä meni sitten lepäilyksi. Käytiin kuitenkin normaalit pari lenkkiä ja koirat saivat illalla käyttää vielä neniään, kun piilottelin niille pihalle nakinpalasia. Nyt onkin sitten taas kiireinen viikko edessä: huomenna lähden Espooseen pariksi päiväksi koulutukseen (jee, hotellin aamiainen odottaa :)) ja samalla reissulla näen sitten ihanan Ava-tyttösen, onkin ollut jo ikävä!