Eilinen oli todella mukava päivä! Bessiellä ja Hennalla oli Jaakon agilitytreenit Koirakondiksella, joten vein Bessien sinne seiskalta ja sotasuunnitelmamme oli, että Henna ottaa Bessien ulos autosta eikä Bessie näe minua ollenkaan treenipaikalla. Näistä varotoimistakin huolimatta Bessie oli etsinyt napanuoran toista päätä eli minua. Vauhti oli ollut hiukan kadoksissa :)

Tulin takaisin kentän laidalle vähän ennen ysiä ja katsottiin Hennan kanssa toisella kentällä miten homma onnistuisi, jos minä olisinkin seisomassa siellä. Ensin ei onnistunut kovinkaan kummoisesti, mutta sitten löytyi kentän reunalta ihana tennispallo, jonka avulla Henna sai Bessien menemään jo useiden esteiden sarjoja. Oli kyllä ihana nähdä miten Bessie hakeutui kepeillekin jo hyvin :) Lauantaina Bessie ja Henna treenaavat seuraavan kerran, sitten varataan parempi arsenaali leluja, ainakin vinku ja pallo!

Vein siis Bessien treeneihin ja lähdin itse moikkaamaan Dinoa. Dinosta on tullut jo iso mies, jalkoja vaikka muille jakaa :) Dino oli edelleen todella energinen pakkaus! Dinon "siskot", Emmi ja Frida olivat todella ihania ja energisiä myös. Ei olisi uskonut Emmistä, että se on jo harmaantunut ja muka-vanha koira :) Dinolla oli todella paljon emänsä elkeitä: kun se heilutti häntää, heilui koko koira hännän mukana! Dino näyttää edelleen täysin sileältä, ei partakarvan haiventakaan, katsotaan mitä pojasta tulee! Olipas mukava käydä kylässä, ensi viikolla tapaankin sitten Avan :) Tässä muutamia otoksia Dinosta. Kaikki ottamani kuvat olivat huonosti valottuneita ja tärähtäneitä jostain syystä, mutta jospa näistä saa jotain selvää...

Dinon pää, huomatkaa ihana toispuoleinen irvistys, kun minulla on vinkulelu kädessä
Dino_030608_2.jpg

Sitten yritettiin seisottaa Dinoa, mutta kun on yhtä ahne kuin emänsä, eihän siitä kovin hyvää tulosta tule :)
Dino_030608.jpg