Tänään oli sitten edessä pentujen terveystarkastus ja sirutus. Matka eläinlääkäriin sujui hyvin, vähän vikisivät, mutta rauhoittuivat kyllä piakkoin. Eläinlääkärin pihassa käytin kaikki pennut pissalla ja hyvin oli oppi mennyt perille, pissat tulivat heti :)

Eläinlääkärissä oli ajat myöhässä reilun puoli tuntia, joten pennut odottelivat boksissa odotushuoneessa ja keräsivät ansaitsemaansa huomiota. Pave yritti hetkellisesti purra tiensä boksin kaltereiden läpi, mutta jumitti suunsa kulmahampaista kaltereihin, joten minun apuani tarvittiin tilanteen ratkaisemisessa. Hassu poika!

Kaikki pennut olivat todella nätisti pöydällä ja eläinlääkäri kehui pentuja vuolaasti. Olivat kuulemma todella puhtaita ja siistejä. Kaikilla pojilla oli jo molemmat kiveksetkin laskeutuneet, aika huippu juttu! Purennatkin saivat kehuja ja karvapeite. Ei siis mitään moitittavaa :) Sirun laittaminen sujui terrierimäisellä vakaudella, pienen pieni vinkaisu ja asia unohdettu. Mahtavia persoonia kyllä kaikki, vaikka itse sanonkin.

Bessie sai rabieksen samalla reissulla, jotta ollaan tervetulleita luolille piakkoin ja Bono sai molemmat rokotukset. Bono oli taas oma hassu itsensä ja alkoi riuhtomaan heti, kun päästiin tutkimushuoneeseen. Eläinlääkäri ei ollut edes vilkaissut siihen päin, niin jo piti vähän itkeä. Rokotukset saatiin kuitenkin annettua takapäähän. Suosittelen kokeilemaan, jos jollain on yhtä pelokas koira kuin Bono on. Takapäähän annettaessa Bono ei edes ehdi huomata asiaa. Bessien ja Bonon hampaiden puhtauskin sai kehuja, en ole siis harjaa käyttänyt turhaan :D Eläinlääkäristä lähdettiin vähän ennen kolmea (mentiin sinne yhdeksi) ja oma lompakkoni oli muutamia satasia kevyempi...

Nyt pennut nukkuvat ja Bono ja Bessie kaipaavat lenkittäjää. Täytekakku odottaa kaapissa syöjäänsä ja Marcon pitäisikin piakkoin tulla kotiin, onkohan sillä lahjoja minulle...? ;)