Lauantaina koittaa eron hetki :( Dino, Pave, Ava ja Pertti lähtevät matkalle suureen maailmaan kohti uusia seikkailuja uusien perheidensä kanssa. Minä itse mietin, että jos en pysty tuota lausettakaan kirjoittamaan ilman kyyneleitä, kuinka paljon niitä sitten tulee lauantaina?!? No huominen minulla on jälleen lomaa ja nautiskellaan viimeisestä päivästä, kun koko porukka on kasassa. Ernohan jää onneksi vielä viikoksi, tulee pehmeämpi pudotus minulle :)

Tiistaina pennut saivat viimeisen matokuurin, tällä kertaa vähän monivaikutteisempaa Milbemaxia, jonka ostin eläinlääkäristä maanantaina. Tabletti lihapullanokareen sisään niin johan maistui. Eilen Henna kävi katsomassa pentuja ja kuvasi pennut minun yrittäessä saada ne seisomaan. Katsokaapa picasawebistä (http://picasaweb.google.com/Pitmywits) kuinka hankalaa on saada pennut seisomaan paikallaan. Erityistä ongelmaa aiheutti Pave, joka sai vähän väliä hepulikohtauksia ja pyöri kuin väkkärä pöydällä :) Kiitos Hennalle!

Ava, paino maanantaina reilut 2300 g
Ava7vk.jpg

Dino, paino maanantaina reilut 2200 g
Dino7vk.jpg

Pertti, paino maanantaina reilut 2100 g
Pertti7vk.jpg

Pave, paino maanantaina reilut 2100 g
Pave_7vk_2.jpg

Erno, paino maanantaina reilut 2100 g
Erno7vk.jpg

Sitten pitää lisätä ihana kasvo-otos Dinosta, onko mitään suloisempaa?
Dino_face.jpg

Otin sitten itseäni niskasta ja ilmoitin minut ja Bessiet ohitusongelmaisten ryhmään Kaisa Hilskalle. Kurssi alkaa 12.6. En ole yrityksistäni huolimatta saanut Bessieltä (ja joskus Bonolta) kitkettyä räksyttämistä mopoille ja traktoreille. Uusimpana repertuaariin Bessie on ottanut haukkumisen isommille koirille. Ei auta räminätölkki eikä aina lelutkaan. Haukunestopanta ei tietysti ole juuri silloin mukana. Toiveena olisi tietysti, että saisin Bessiestä ja Bonosta sen verran varmat koirat ohituksiin myös mopojen ja traktoreiden ollessa kyseessä, että hyökkäysvaunujen kanssa lenkkeily olisi mukavaa ja antoisaa. Katsotaan kuinka käy :)