Lähdettiin aamulla Marcon kanssa käymään shoppailemassa ja saatiin ostettua lastenhuoneeseen vuodesohva. Lastentarvikeliikkeessäkin käytiin katselemassa, mutta mitään ei vielä ostettu. Aika hyvin meillä on jo tavaraa ostettuna ja tässä on koko kesä aikaa.

Kotiin tulon jälkeen päästin pennut hetkeksi ulos ja sitten olikin jo niiden ruoka-aika ja lähdin Bonon ja Bessien kanssa päivälenkille. Ei tehty kuin puolen tunnin lenkki, kun aurinko porotti lähes pilvettömältä taivaalta. Sen jälkeen pääsivät pennut panta/hihnaharjoittelun makuun. Pieni mutka jokaisen kanssa sujui oikein hyvin kinkun voimalla. Panta tuntui kutittavan, mutta houkuttelin kinkulla ja matka jatkui taas. Tällä aikaa Marco oli ajanut ruohon ensimmäistä kertaa!

Sitten pienet pääsivätkin kaikki ulos ja vitsit, että menoa riittää! Pertti ja Pave olivat ensimmäiset joiden mielestä ruoho on paljon vihreämpää aidan toisella puolella ja tietysti muut seuraavat perässä. Lämpö tuntui ottavan pentuihinkin ja roikkuvia kieliä näkyi yhdellä jos toisella. Vein ne hetki sitten sisälle ja pienet sammuivat hetkessä omaan koppaansa.

Avalla riittää vauhtia, menossa leikki Pertin kanssa
Ava_47pv.jpg

Erno on pallohullu!
Erno_47pv.jpg

Pertistä tulee luolakoira! Meidän terassin alunen tuli tutkittua Pertin ja Ernon toimesta ja Pertti kävi luolan vielä uudestaan tarkastamassa. Tyhjä on!
Pertti_47pv.jpg

Dino vuorostaan pallon kimpussa
Dino_47pv.jpg

Pave ottaa arskaa
Pave_47pv.jpg

Lisää kuvia http://picasaweb.google.com/Pitmywits