Eilen kaikki pennut löysivät vatsansa alta jalat! Marcon kanssa katselimme illalla vadelmatassujen kiihdytyskisoja, jossa jokaisella tuntui olevan kova halu mennä jonnekin, mutta huojumiseksi ja muksahteluksi taisi mennä :) Illalla lisäilen tänne sitten kuvia, kunhan vain saan niitä lenkin jälkeen otettua.

Kakkaralli on nyt pienentynyt ja pentuja ei ole tarvinut pestä, vaikka alusia olenkin vaihtanut useasti. Mutta onneksi on pesukone, joka pyöriikin aina töiden jälkeen vinhaa vauhtia :) Tuleepahan hyvää harjoittelua syksyllä alkavaa toista kakkarallia ajatellen. Pennut ovat ihania, kun ottavat jo katsekontaktia, kun punnitsen niitä. Kuulo ei vielä pelaa, mutta nämä pentujen kehitysvaiheet ovat sen verran nopeita, että mistä sitä tietää vaikka kuulisivatkin jo illalla töistä palatessani.

Bonolla on ollut ikävä Bessietä. Kun päästän ne takapihalle kaksistaan, Bono haastaa Bessietä leikkiin, mutta mamma on vielä liian äitimäinen, että lähtisi mukaan, mutta varmaan lähiaikoina. Pennut saavat kyllä kaikista eniten huomiota. Päivän paras hetki on ottaa joku pennuista rintaa vasten ja kuunnella sen tuhisemista kaulalla. Siinä mieli lepää :)