Pennuilla oli todella rankka viikonloppu. Lauantaina saapuivat puolilta päivin kaikkien poikien perheet tutustumaan pentuihin ja tietysti myös Bessieen sekä minuun. Päivä oli todella kiva ja perheet esittivät hyviä kysymyksiä. Käytiin pentuohjeet läpi ja näytin joitain kohtia, toivottavasti siitä oli perheille jotain hyötyä. Pentujen sijoituspaikatkin varmistuivat eli Pave pitää nimensä ja muuttaa Tampereelle Marjon, Timon ja poikien kaveriksi, Ernokin pitää nimensä ja siitä tulee Stadilainen ja ihastuttaa Eevan, Ilkan, Katariinan ja Mikon elämää, Dinon nimi on vielä avoin, mutta Dino muuttaa Minnan luokse Frida-wörkki/parsonin kaveriksi Turkuun ja Speedystä tulee Pertti ja se muuttaa Järvenpäähän Niinan ja Antin seuraksi.

Perheiden lähtemisen jälkeen uni maistui pennuille ja kävivät syömässä puoli neljältä ja iltaruoan söivät puoli yhdeksältä, muuten niitä ei saanut hereille. Väsymys painoi vielä tänään, kun vierailulle tuli Avan tuleva sijoitusperhe Juha ja Sara Vantaalta. Pentujen mielestä uni oli paras tapa esitellä parhaita puoliaan :) Myös pentujen isän omistajat Helena ja Simo kävivät vierailulla. Illalla tuli vielä Marcon sisko perheineen kyläilemään, joten on pennuilla ollut ainakin uusia tuttavuuksia. Oli mukava nähdä kaikkia!

Nyt pentuhuoneessa meno on tälläinen
1483875.jpg

Pave sai pienet hepulit ja Bessien kanssa painimisen jälkeen nukahti olohuoneen pentulaatikkoon, josta Marco kantoi sen sitten hetken kuluttua muiden joukkoon.
1483879.jpg

Huomenna pennut saavat kerätä energiaa työpäivän ajan ja illalla ihastelijoita riittää jälleen :)