Eilen kävin hakemassa postista Kennelliitosta tulleet rekisteripaperit. Olipas kiva tunne nähdä ihan ensimmäisten kasvattien viralliset paperit :) Tulostin myös eilen pentuoppaan, jotta lauantaina ja sunnuntaina vierailemaan tulevat saavat jotain luettavaa seuraavaksi pariksi viikoksi, kun odottavat pentuja kotiin.

Pennut kasvavat ja kehittyvät samaa vauhtia kuin ennen. Ava on 1,5 kiloa, Pave ja Erno vähän yli 1,2 kiloa, muut siltä väliltä. Tänään saivat jo hiukan Royal Caninia piimällä liotettuna jauhelihan kera. Hyvin näytti maistuvan, kun kuivaruoka oli tarpeeksi pehmeää. Leikki maistuu ja vähän Bonokin alkaa niille jo lämmetä. Edelleen väistää, jos tulevat luokse, mutta on todella utelias pentujen suhteen. Minulla alkaa hahmottua mikä pentu menee minnekin. Kahden pojan kohdalla olen vielä vähän vaiheessa, että kumpi menee kumpaankin perheeseen, kahden pojan paikan jo tiedän. Kerron nämä sitten teille muille ensi viikolla, kun olen tavannut perheet, eiköhän se sitten selviä :)

Eilen taas ulkoiltiin pentujen kanssa ja otin aikuisten koirien kanssa vähän keppien pujottelua. Huomaa, että Bessien kanssa on takana lähes puolen vuoden tauko, kun "väärältä" puolelta ohjaaminen oli hukassa, sekä minulta että Bessieltä. Kivaa se silti oli :) Bessie lähtee siis agirotuun kesällä kisaamaan TurPan minimölli-joukkueessa. En itse kyllä juoksentele radalla vaan ystäväni Henna on ihanasti lupautunut ottamaan Bessien treenikaverikseen mammalomani ajaksi :)

Tiistaina käytiin me ihmiset rakenneultrassa ja vauvalla kaikki hyvin. Menen kyllä uudestaan ultraan vielä reilun viikon päästä, koska vauva oli parkkeerannut itsensä napani taakse, joten kaikkia tarvittavia kohtia ei pystytty näkemään. Tai no itse asiassa vain kaksi kohtaa jäi tarkastamatta, kaikki muu kunnossa. Ei saatu kuin yksi selkärankakuva vauvasta, kun oli niin huonossa paikassa. Ja jos joku niitä mahakuvia alkaa kyselemään, niin vastauksena: mahan näkee sitten livenä, tervetuloa vaan käymään :D