Aika menee kyllä todella nopeasti! Huomenna pennut ovat jo kolme viikkoa vanhoja, apua! Eilen kävin katsomassa Riikan (kennel Little Peanut's) jackrussellinterrierin pentuja, niillä on ikää tänään 5 viikkoa. Siellä oli kova meno päällä ja varpaat ja lahkeet saivat kyytiä. Ihania pentuja kaikki!

Kuulot ovat kaikilla nyt avautuneet, viikko menee varmasti vielä ennen kuin ne ovat lopullisessa kuosissaan, mutta koko ajan kehittyvät. Pave ja Speedy tuntuvat jo kuulon mestareilta, kun kuulevat ihan normaalin puheäänen, kun tulen huoneeseen. Pennut, Bessie ja Bono saavat huomenna loishäädön. Pennuille tämä on ensimmäinen, katsotaan miten lääkkeen antaminen sujuu :) Eilen pentujen pentulaatikko poistettiin ja lattialle rajattiin reilun neliön tila seinien, sohvan ja laminaatinpätkän avulla. Bessie siis pääsee yli, pennut eivät. Sinne tilaan saatiin sitten hyvin pissapapereita ja useat pissat ja muutamat kakatkin ovat löytäneet tiensä oikeaan paikkaan.

Pentujen luonteet alkavat nyt erottumaan, toki kehittyvät koko ajan, kunhan hereilläoloaika kasvaa. Mutta nyt tilanne on muuttunut sikäli hassusti, että alussa rauhallisin Pave onkin nyt sitten se pentueen menevin ja komentelevin. Marco katsoi leikkejä yksi ilta ja sanoi Pavelle: "luuletko olevasi joku kingi?" :D Erno on edelleen rauhallisin, se antaa leikata kynnetkin siten, että on minun sylissäni vatsa paljaana. Jos Erno pitää tämän luonteensa, siitä tulee varmasti helppo parson, siis niin helppo kuin parson ylipäätänsä voi olla :)

Tänään yritin ottaa kuvia, mutta kuten kuvista näkyy, pennut olivat todella väsyneitä. Erno, jolla tuntuu olevan teräshermot, nukahti kuvaussession aikana :) Viimeisessä kuvassa näkyykin kasa pieniä vauvoja nukkumassa mamman hellässä huomassa....

Ava: tänään 913 grammaa
Ava20pv.jpg

Pave: tänään 804 grammaa
Pave20pv.jpg

Speedy: tänään 854 grammaa
Speedy20pv.jpg

Dino: tänään 866 grammaa
Dino20pv.jpg

Erno: tänään 779 grammaa
Erno20pv.jpg

Uni voitti kaikilla
pennut174.jpg

Loppuun vielä video imetyshetkestä, pennut ovat niin hauskoja :)