Aika tuntuu menevän ihan hirvittävällä vauhdilla, kohta pennut ovat neliviikkoisia! Virtaa niillä on jo paljon, leikitään ja testataan kasvavia hampaita toisiinsa ja minuun :) Ernoa lukuunottamatta kaikki ovat ylittäneet kilon rajapyykin, Erno painoi aamulla 985 grammaa, joten se taitaa olla jo yli kilon, kun takana on aamujauhelihat ja äidinmaitoa. Ava painaa 1185 grammaa ja on aika pullero. Se tulee emäänsä tässä, ruokaa syödään, oli nälkä tai ei!

Pennut siirtyivät tänään hetkeksi olohuoneen puolelle. Kuuntelimme Sounds Sosialization -cd:tä. Ei tuntunut pentuja haittaavan rekkojen, ilotulitusten tai torvien äänet, vetelivät sikeitä rauhallisesti. Bono oli vähän ihmeissään ja murrasikin pennuille. Saavat siis olla samassa tilassa, kunhan eivät hänen rauhaansa häiritse :D

Eilen oltiin lenkillä ja pidin koiria pururadalla vapaana (hyi minua) ja huomasin juoksijoiden tulevan vastaan. Käskin molemmat istumaan ja annoin paikka-käskyn. Olipa aika mahtava fiilis, kun molemmat istuivat nakutettuina paikalla ja juoksijat kirmailivat rauhassa ohitse. Bessien kanssa tämä on ollut aika työn takana, se kun rakastaa kaikkia ja aikaisemmin onkin rynnännyt juosten (ja haukkuen) ihmisiä vastaan. Meidän pururata on kyllä aika petollinen, siellä kun on niin paljon vettä, että Bono löytää aina jonkun lätäkön, missä räpistellä. Sen turkki kaipaisi trimmausta, mutta se on tälläkin hetkellä liian puhdas siihen. Turkki on siis liian liukas. Ennen ensi viikonloppua se pitäisi saada trimmattua, ettei pentuja katsomaan tulevat perheet kauhistu ihan täysin :) Pennuista ei kyllä tuollaisia karvaturreja tule, ei tule yhtään karkeaa. Kaikki ovat yhtä sileitä, joten niistä tulee korkeintaan brokeneita, jos sitäkään.  

Viimeiset pentupaketitkin tulivat tiistaina. Rekisteripapereita ei vielä näy, mutta papereiden lähettämisestä on vasta reilut kaksi viikkoa. Pian pitäisi varata aika pennuille tarkastukseen ja sirutukseen. Ajattelin, että menemme sinne 5.5., kunhan meidän oma vakiolääkärimme on silloin töissä. Bono saa samalla reissulla molemmat rokotukset ja Bessie rabieksen. 5.5. on muuten syntymäpäiväni, saankohan paljon lahjoja? :) Kenneltyttöehdokkaille tiedoksi, että tuon 20.päivä jälkeen saa muutkin tulla pentuja lellimään ;)