Pennut testailevat hampaitaan nyt sitten ihan kaikkialle. Varpaat ovat todellisella vaaravyöhykkeellä, kun istun lattialla niiden kanssa leikkimässä. Purennat näyttävät olevan kaikilla ihan kunnossa, hyvä niin. Bessiekin innostui aamulla leikkimään Avan kanssa. Näytti aika hurjalta, kun koko Avan pää oli Bessien suussa :)

Erno meni tänään sitten Paven ohi painossa! Pave on melkoinen sporttimalli :) Se ei ole niin pentumaisen pyöreä kuin muut, vaan enemmän sirompi. Virtaa sillä kaverilla kyllä on! Dino on jotenkin huonohko syömään, sen keskittyminen herpaantuu tosi nopeasti ja kaikki muu kiinnostaa enemmän kuin syöminen. Ava syö sitten siitäkin edestä :D

Käytiin taas hetki ulkona, tässä kuvasatoa (lisää jälleen Picasawebissä). Kuvaaminen on vähän hankalaa, kun pennut seuraavat kuin hai laivaa.

Uskaltaako täältä tulla ulos?
Uskaltaako.jpg

Majakka ja perävaunut
majakka.jpg

Kolme huRRRjaa
Hurjat28pv.jpg

Ava
Ava28pv.jpg

Pave
Pave28pv.jpg

Speedy
Speedy28pv.jpg

Dino
Dino28pv.jpg

Erno
Erno28pv.jpg

Ja lopuksi ihanainen Bono, jonka "trimmasin" eilen. Trimmaus lainausmerkeissä, koska oikea trimmaaja olisi siitä saanut varmasti vielä paljon pois ja koska Bonolla on niin huono turkki hännän vieressä, heiluivat ohennussakset ihan huoleti. En jaksa enää nähdä vaivaa sen turkin kanssa siinä määrin kuin silloin, kun käytiin näyttelyissä. Tämä siis opetuksena kaikille karkeaa ihannoiville: laiskoissa käsissä täysin väärä karva!
Bono.jpg