Eilen oli järjestämäni joukkotarkastus Turun Koira-Kissaklinikalla ja paikalla oli 10 terrieriä. 8 parsonia (Nipa, Jade, Maxi, Hugo, Olivia, Aino, Rasmus ja Tobias), 1 wörkki (Bono) ja 1 wörkki/parsonsekoitus (Frida). Tulokset olivat kaikille ilmeisesti suotuisat ja oma ilonaiheeni oli se, että Bonon PHTVL pysyi edelleen PHTVL:nä asteilla 2/3 eikä se ole laajentunut saatikka muuttunut kaihiksi. Kiva, kun joka vuosi löytyy innokkaita silmien tarkastelijoita, ensi vuonna uudestaan!

Pentujen kuulo kehittyy, Pave ja Speedy kuulevat jo varmasti, muiden korvat vasta avautuvat. Vähän korvat muillakin heiluvat, mutta en osaa varmuudella sanoa johtuuko äänistä vai onko sattuma. Speedy alkaa murisemaan, kun se ei tiedä mistä ääni tulee :) Niiden kanssa voisi peuhata lattialla tuntikausia, mutta valitettavasti aamuisin on lähdettävä töihin ja iltaisinkin on nukkumaan mentävä jossain vaiheessa. Kuvia taas viikonloppuna!

Pentupaketitkin saapuivat tänään Royal Caninilta. Tai osa niistä. Niitä piti tulla viisi eli kaikille pennuille omansa ja niitä tulikin sitten vain kolme. Soitin Royal Caninille ja yrittävät selvittää asiaa, lähtikö sieltä liian vähän vai tulevatko kahdessa osassa. Suloisen punaiset pienet laukut kaikille pennuille :)