Pentujen ensimmäinen vuorokausi on nyt takana. Bessie on osoittautunut loistavaksi äidiksi, sellaisella antaumuksella se suojelee ja hoitaa vauvojaan. Pissalta on niin kiire sisälle, että matot on rullalla :)

Pennut ovat kasvaneet ja kehittyneet oikein mukavasti. Ne ovat hiljaisia eläjiä, merkki siitä, että kaikki on hyvin. Bessie on kyllä kuihtunut hetkessä ja nyt sitten pikkuhiljaa pitäisi saada se normaalille ruoalle, ettei kuihdu ihan kokonaan. Ripulia estääkseeni se on syönyt nyt vain riisiä, lihalientä, raejuustoa ja jauhelihaa. Tänään lisäsin jo muutaman nappulan sekaan. Ruokahalua ainakin on, hyvä merkki sekin!

1. Poika: Lähtöpaino 168 g. Paino tänään 189 g. Lisäystä 21 g!
pennut062.jpg

2. Poika: Lähtöpaino 198 g. Paino tänään 207 g. Lisäystä vain 9 g eli tätä alan nyt hiukan seuraamaan.
pennut068.jpg

3. Poika: Lähtöpaino 211 g. Paino tänään 228g. Lisäystä 17 g!
pennut052.jpg

4. Poika: Lähtöpaino 167g. Paino tänään 184 g. Lisäystä 17 g!
pennut049.jpg

Tyttö: Lähtöpaino 220 g. Paino tänään 239 g. Lisäystä 19 g!
pennut059.jpg

Nartulle ja kolmelle urokselle on jo koti tiedossa. Viimeinen uros on alustavasti varattu ja senkin kohtalo ratkeaa tässä lähipäivinä. Mitään hoppua ei ole, hyviä koteja jaksaa odottaa.

Tällä viikolla ajattelin laittaa papereita Kennelliittoon, että saadaan rekisteripaperit ajoissa sirutusta varten. Ongelmana on tietysti nimet. Minulla oli kolme pojan nimeä valmiina, joten yksi puuttuu ja kun tyttöjä ei tullut kuin yksi, sen pitää olla sitten arvoisensa nimi. Kerron kyllä ne täällä, kunhan saan päätöksiä tehtyä.

Lisää kuvia jälleen http://www.picasaweb.google.com/Pitmywits