Pennut kasvavat kyllä hurjaa vauhtia! Vielä pari päivää sitten ne mahtuivat helposti kämmenelle, nyt alkaa kokoa olla jo sen verran, että toisen käden apua tarvitaan välillä. Pentujen kynnetkin kasvavat ja eilen napsinkin niiltä sitten illalla pisimpiä kynsiä jälleen lyhkäiseksi. Dino ei oikein tykännyt ajatuksesta ja kakkasi paidalleni - kahdesti! :) Ava oikein murisi minulle! Hurja pikkutyttö, jolta ei varmasti luonnetta tule puuttumaan ;) Erno on aina kaikkeen tyytyväinen, pikkuisin pojista. Speedy on nyt se kovaäänisin ja Pave osaa myös pitää ääntä, jos se sille päälle sattuu. Jos en ihan väärin näe, niin Dinosta tulee karkeakarvainen, sen karva on selvästi muita pentuja pidempää jo tässä vaiheessa. Odotellaan kuitenkin, että kasvavat, ennen kuin sanon mitään varmaa :)

Pennut ovat ihanan suloisia ja niiden koordinaatiokykykin alkaa jo pikku hiljaa parantua. Ne nukkuvat tyytyväisinä pidempiä aikoja ja Bessie voi välillä hengähtää pentulaatikon ulkopuolella olevassa pedissä. Bono ei välitä edelleenkään tuon taivaallista pennuista. Tai eihän se niitä näe, mutta ei niiden äänille lotkauta korvaansa. Bessie kyllä pitää huolen, jos Bono sen mielestä tulee liian lähelle pentuporttia, ettei lähemmäs ole tulemista.

Tässäpä pääsiäistiput vihreällä taustalla

Ava: Paino tänään 415 grammaa, lisäystä 33 g. Matkaa painon kaksinkertaistamiseen on 25 g.
Ava6pv.jpg

Pave: Paino tänään 363 grammaa, lisäystä 38 g. Paino on jo kaksinkertaistunut syntymästä!
Pave6pv.jpg

Speedy: Painon tänään 395 grammaa, lisäystä eiliseen 55 grammaa! Matkaa painon kaksinkertaistamiseen vain 1 g!
speedy6pv.jpg

Dino: Paino tänään 385 g, lisäystä 23 g. Painon kaksinkertaistamiseen vielä 37 grammaa.
dino6pv.jpg

Erno: Paino tänään 332 grammaa, lisäystä 31 g. Matkaa painon kaksinkertaistamiseen vain 2 grammaa!
erno6pv.jpg

Kuten tarkkasilmäisimmät huomaavat, Speedy meni painoissa Dinon ohitse eilen. Ava on edelleen suurin ja pulskin, kuinkakohan iso tyttö siitä sitten tuleekaan? :D

Lisää kuvia jälleen http://picasaweb.google.com/Pitmywits