Nyt on kaikilla pennuilla silmät sitten auki. Ensin ne avasi Speedy, sitten Pave, sitten Ava, sen jälkeen Dino ja viimeisimpänä Erno. Korvatkin alkavat aukeamaan lähipäivinä, eipä mene enää minun jutusteluni kuuroille korville, vaan on sitten ihan kuuntelijoitakin :) Ava kovasti jo punnertaa itseään etutassujen varaan, joten kävelemään lähteminenkin on aika lähellä.

Ava: Paino tänään 642 grammaa
Ava13pv.jpg

Pave: Paino tänään 590 grammaa
Pave13pv.jpg

Speedy: paino tänään 630 grammaa
Speedy13pv.jpg

Dino: paino tänään 647 grammaa
Dino13pv.jpg

Erno: paino tänään 564 grammaa
Erno13pv.jpg

Bessie päätti eilen, että kakka on pahaa ja sitä ei enää syö, joten nyt on meillä sitten ollut kakkarallia, vaikka muille jakaa. Aamulla lenkin jälkeen vaihdoin aluset ja menin aamupalalle. Tulin sitten aamupalan jälkeen katsomaan, niin jo oli kakattu taas ja jokainen pentu ihan p*ssa. Aloitin sitten pesemisen likaisimmista ja siirsin ne kuljetuskoppaan. Kun olin saanut kolme pestyä, yksi kuljetuskopassa olevista oli sitten vääntänyt tortut ja taas kaikki ihan siinä itsessäään. Uusi kierros ja uudet aluset ja nyt on rauha maassa, hetkellisesti :)

Bono on vähän huolestuttanut, kun se tuntuu iltaisin ontuvan toista etujalkaansa. En kyllä löydä jalasta mitään kipeää kohtaa, joten en tiedä onko jumissa vai joku oikeasti vikana. Pitää seurata sitä nyt muutama päivä ja pitää sitä hiukan levossa. Jos ei viikossa parane, niin pitää tilata aika lääkärille. Ensi viikolla on totuuden hetki torstaina, kun Bono menee jälleen silmätarkastukseen. Nähdään onko PHTVL levinnyt vai onko se sittenkin kaihia...