Saimme haasteen Tuulalta eli Emmin, Cosmon ja Väpän "äidiltä" katsoa löydänkö noista kahdesta seitsemää hauskaa samankaltaisuutta. Yritetään, kirjurina Bono :)

1. Äitin kylki. Meidän molempien mielestä paras paikka nukkua on äitin kyljessä. Onneksi sillä on kaksi kylkeä, miten me muuten nukuttais?! Tai jos se on itse kyljellään, onneksi sillä on iso maha ja pylly, löytyy meille molemmille oma paikka.

2. Saunasutturat. Me molemmat tykätään saunomisesta yli kaiken. Meidän saunomistavat Bessien kanssa on hiukan erit, mutta paikka on sama. Mä tykkään olla ylälauteilla reporankana ja rentoutua raskaan viikon jälkeen. Bessie on hölmö ja toimii VVV:nä eli veden virallisena valvojana. Laatustandardit on siis todella tarkat, mitä meidän kiukaalle heitetään!

3. Kerjääminen. Me ollaan molemmat siinä tosi hyviä. Äitin ja isän mielestä Bessie kerjää paremmin (toim. huom. Jos näin nyt voi sanoa!), koska se odottaa lattialla ja tuijottaa suklaasilmillään häntä vispaten. Mä olen kyllä paljon ovelampi. Yritän hiipiä iskän kainaloon ja pujotan pään sen käden alta ja kas kummaa, lautanen on siinä. Siis silloin, kun nuo syövät sohvalla. Kertaakaan en ole vielä saanut tuota aivan onnistumaan, mutta yritys on ainakin kova!

4. Hepulit. Me saadaan molemmat hepuleita, kun ollaan märkiä. Äiti osaa jo pistää makuuhuoneen oven kiinni, kun tullaan lenkiltä ja joutuu meidät kuivaamaan. Meidän vauhti on niin suurta, että matot saavat kyytiä ja ärinä on kova.

5. Luut. Se, mikä on toisen suussa, on aina parempi. Ehdottomasti!

6. Puput. Tarviiko mun enempää sanoa?

7. Lenkit vapaana. Meillä synkkaa niin hyvin, että meidän leikit menee aina yksiin. Minä ärisen ja jahtaan, Bessie juoksee pakoon. Bessie yrittää muidenkin kanssa leikkiä samalla tavalla, jostain syystä ne ei aina ymmärrä?

Bono ja Bessie haluaa haastaa Roosan ja Kiaran: kertokaa 7 totuutta itsestänne!