Bono on löytänyt uuden ystävän naapurissa asuvasta suomenlapinkoirasta :) Ollaan parilla lenkillä törmätty ja eilisellä lenkillä Bono ja Mosku pistivät kunnon hippaleikit pystyyn. Tämä on oikeastaan pieni ihme, koska Bono ei ole yleensä kiinnostunut muista koirista. Varsinkin hiukankin isommat koirat saavat sen pelkäämään, mutta Moskun kanssa löytyi yhteinen sävel heti. Parsonlenkeilläkin Bono viilettää omassa rauhassaan. Nipalle ja Jadellekin Bono lämpeni vasta viime lenkillä, vuoden tuttavuuden jälkeen. Huomaa, että Bono on kaivannut hippaleikkejä, ei Bessiestä enää niihin ole.
1360575.jpg

Bessien massussa käy hurja myllerrys, varsinkin vasemmalla puolella kyljen luona oleva pentu on todella liikkuvainen kaveri. Kyljestä näkyy koskemattakin, että jumppatuokio on menossa. Tänään Bessie otti pienet torkut sylissä ja minulla oli kädet molemmilla puolilla sen massua ja mahassa oli menossa melkoinen vilske. Jos Virpin mainitsema asia, että pennut sietävät paremmin stressiä, kun mahaa silittää odotusaikana, pitää paikkaansa, Bessien pennuista tulee täysin stressittömiä :)
1360577.jpg

Kuvat on otettu perjantain peltolenkiltä. Perjantaina oli todella mahtava keväinen auringonpaiste ja luntakin löytyi vielä kohtuullinen määrä. Tänään tilanne on jo hiukan eri, mutta kunnon kevättä odotetaan jo innolla!