Bessie näyttää käsilaukusta perässä vedettävältä Muumimammalta, kun ollaan lenkillä ja sillä on päällä punainen villanuttunsa. Bessie kulkee koko hihnanmitan perässä ja ilme on "onko meidän pakko mennä näin lujaa?". Parhaiten lenkit sujuvat, kun molemmat saavat olla vapaina ja vauhdin saa päättää itselleen sopivaksi. Spurtteja ja ajojahtejakin meillä vielä nähdään, mutta suurimman osan lenkistä Bessie kulkee hyvin lähellä minua ja nuuskuttelee.

Bessie vaihtoi eilen ruokailut kahdesta kolmeen, kun se vaikutti parina iltana vähän huonovointiselta ahdettuaan koko iltaruoan kerralla suuhunsa. Bonokin siirtyi samalla kolmeen ruokailuun ja sen ruokamäärä jaettuna kolmeen osaan näyttää hirvittävän pieneltä Bessien ruokien rinnalla. Bono käyttää ruokailuunsa neljä kertaa enemmän aikaa kuin Bessie, joten jos Bessieltä kysyttäisiin, se olisi sitä mieltä, että Bonolla on varmasti enemmän ruokaa :) Bessie saa Royal Canin Junior-nappulan lisäksi sitten vaihtelevasti lisäproteiinia juustoraasteen, raejuuston, jauhelihan yms. muodossa. Hyvin ruoka maistuu!

Bessien maha tosiaankin vaikuttaa kasvavan hyvää vauhtia, mutta vielä se ei ole mikään massiivinen, onhan menossa vasta 6. viikko. Toissayönä Bessie kävi yöllä juomassa ja samalla nousin itsekin juomaan ja kun tulin takaisin sänkyyn, yritti Punkero hypätä sänkyyn myös. Väsymys ja maha painoivat sen verran, että yritykseksi näytti jäävän, joten nostin mammaraisen sänkyyn jatkamaan uniaan. Eilen nostin sitten pentulaatikon sängyn viereen, jos Bessie osaisi hakeutua sinne, kun olo sängyssä alkaa vaikuttamaan liian tukalalta. Mietin kyllä, että miten sitä osaa itse nukahtaa, kun Bessie ei ole käpertynyt peiton alle mahaa vasten...

Väsynyt Punkero-Bessie (kuva otettu 21.2.)
1314122.jpg