On tässä viime aikoina tullut mietittyä vanhoja lukion pitkän fysiikan kursseja ja niiden teorioita. En muista teorian nimeä millään, mutta siinä sanottiin jotenkin niin, että maailmassa on määrä energiaa ja kun se toisaalta vapautuu, se varautuu muualla. Toivottavasti en nyt puhu läpiä päähäni, muistan vain fysiikan kirjan kuvan mehukannusta, jossa on jääpaloja. Taisi kurssi olla kvanttifysiikkaa. Kyllä, olen joskus ollut niin fiksu, että olen jotain aiheesta ymmärtänyt, mutta kapitalistinen koulutukseni vei viimeisetkin fysiikan opit päästäni :D

Kvanttifysiikasta tuli siis mieleeni seuraava. Nyt kun Bessie on väsyneempi eikä jaksa riehua kotona lenkkien jälkeen kuten ennen raskautta, on Bono saanut jostain hirvittävän virtapiikin. En tiedä johtuiko se Piiran viime viikkoisesta hieronnasta vai hieronta yhdistettynä Cartivetien aloittamiseen ja mukavampaan oloon vai onko sillä vain kevättä rinnassa, en osaa sanoa. Lenkkien jälkeen se saatta yksikseen pyöriä eteisessä äristen suussa solmulelu, tuo sitä näytille ja pyytää leikkimään, lähtee vetämään rallia ja taas pyörii. En muista milloin tätä olisi tapahtunut viimeksi :) Bessie katsoo Bonon hääräämistä sohvalta silmät ymmyrkäisenä, eväkään ei liikahda.

Eilen tehtiin pitkä lenkki pellolla ja tytöt saivat painaa kuin pienet eläimet. Sytytin kotiin saavuttuamme takkaan tulen ja Bono tuli taas kutsumaan leikkiin, mutta kun en heti leikkinyt lähti leikkimään itsekseen. Bono pääsi sitten trimmaukseen ennen iltapalaa. Bonosta lähti taas ihan älyttömästi karvaa, pisimmät varmasti 6 senttimetrin pituisia. Nyt turkki on mukavan lyhyt ja kevyt, tervetuloa kevät!

Bessien pentuja kysellään tasaisesti, narttuja menisi kyllä enemmän kuin olisi varmastikaan antaa. Sijoitusnartulle tarvitsisin alustavasti kodin Turun seudulta. Tarkka tarvehan nähdään sitten, kun tietää mitä sieltä syntyy :)