Pikaisesti kirjoitan tänne tuloksen, kun Bono vaatii jo lenkille, kun on odottanut päivän kotona. Tuloksena siis ERI NUK2 eli ihan hyvä tulos, vaikkei sijoituttukkaan. Arvostelu on Saksaksi ja kääntäjä tuli näyttelypaikalle vasta myöhemmin, joten saatte tyytyä hiukan vapaampaan käännökseen.

2-vuotias, tyypiltään hyvä. Pää voisi olla täyteläisempi ja lyhyempi (?). Rakenteeltaan hyvä, oikeat mittasuhteet. Erittäin hyvät taka- ja etukulmaukset. Sitten on jotain extras ungfabiel? Hyvä karva. Esiintyy vapaasti.

*muoks* Olin kyllä jälleen tyytyväinen Bessien esiintymiseen ja ilmeisesti ollaan molemmat opittu esiintymisestä jotakin. Erityisesti mieltä lämmittää tuo maininta kulmauksista. Se kertoo, että sain Bessien seisomaan niin, ettei takakulmaukset näytä liian suorilta. Ainoa ärsyttävä asia Turun näyttelyssä on ahtaus. Pienet käytävät on täyteenahdettu koppia ja trimmauspöytiä.

Toinen ärsyttävä asia on ihmiset, jotka päästävät koiransa toiseen koiraan kiinni. Seisoin Bessien kanssa juttelemassa tutun kanssa, Bessie todella lyhyellä hihnalla ja eiköhän joku ajokoiranomistaja päästä uroksensa suoraan Bessien pyllyyn kiinni. Totta kai se ärähti, kun juoksut ovat juuri loppuneet ja turhia vieraita ei enää suvaita. Tämä tapahtui aamulla ennen ysiä, jolloin halli oli vielä tyhjä, joten ei tosiaankaan ollut kyse siitä, ettei muualta mahtuisi ohi. Arggh!

Ostokset jäivät tällä kertaa vähiksi. Ostin vain ihanaa viininpunaista ventakarvaa tassun kuvilla. Tuosta palasta saan kaksi pentulaatikon pohjaa, kyllä kelpaa tulevien pentusten köllötellä. Nyt voidaankin sitten rauhoittua odottelemaan ultraa ja kasvattamaan massua :)