Bono on myöhäisherännäinen ja on vasta nyt löytänyt saunomisen riemun. Perjantaina ne molemmat istuivat kylpyhuoneen oven takana ja Bono välillä tassulla rapsutti kuten sanoen "no, avautuuko se ovi, saunomaan tarttis päästä". Bono ottaa sitten oman paikkansa minun vierestä ja makoilee rauhallisesti. Välillä se vilkaisee Bessietä tyylin "mitä sinä siinä kouhkaat?". Bessie siis metsästää edelleen saunakauhaa ja toimii virallisena löylyveden maistajana, ettei kiukaalle vain pääse viallista tavaraa. Ymmärrettävistä syistä meillä ei saunvedessä käytetä eteerisiä öljyjä :D

Minä alan totaalisesti kyllästyä näihin keleihin. Joka lenkin jälkeen saa olla huuhtomassa koiria. Tai no Bonoa pääasiassa, sileä on siitä ihana, että lika ei siihen tartu. Tänään Bono oli sitten aamulenkillä löytänyt jotain ihanaa p*kaa ja kieriskellyt siinä, haju oli sanoinkuvaamaton. Pesin Bonon ensin marjoilta tuoksuvalla koirashampoolla ja vielä perään mäntysuovalla, mutta edelleen nenään tulee ihana tuoksu. Koiranomistajan onnea :)

Varasin Bessielle hätähousuna ajan ultraan, se on 12.2. klo 17.45 meidän lempieläinlääkärissä eli Kaarinassa. Silloin on täynnä 28 rvk. Myös tulevat pennut tullaan viemään sinne sirutettavaksi ja tarkastettavaksi. Se on paikka, jossa osataan kohdella tuota hermoheikko-Bonoakin oikein.