Bonon mielestä uusi vuosi on pirun keksintö ja sen stressille ja paniikille ei taida löytyä mittaria tältä planeetalta. Nytkin Bono tärisee sylissä ja läähättää, ilmeisesti täälläkään ei osata noudattaa lakia ja ampua raketteja vain niiden sallitun 12:n tunnin aikana. Siinäkin on Bonon mielestä 12 tuntia liikaa. Bessie kuorsaa vain, se ei paukkeesta välitä tuon taivallista.

Olimme eilen ystäviemme häissä ja Bono ja Bessie olivat toisessa kodissaan eli mummolassa syömässä kaikkea muuta kuin kuivanappuloita :) Häät olivat kivat ja rakkaat ystävämme saivat nyt toisensa, onhan sitä odotettukin. He olivat tilanneet paikalle ilotulituksen ammattilaisten toimesta ja se oli kyllä todella upeaa katsottavaa, vaikkakin samalla ajattelin kuinka paljon Bono pelkää silläkin hetkellä muutaman kymmenen kilometrin päässä. Olin ostanut Bonolle luontaistuotetta nimeltään Rescue Remedy, mutta sillä ei ollut näkyvää vaikutusta. Uuden vuoden lupauksena on siis Bonon siedättäminen raketteihin!

Muita lupauksia on tipaton tammikuu, laihduttaminen (jälleen kerran) ja Bessien kanssa kilpailemisen aloittaminen loppuvuodesta 2008. Mitäpä tässä muuta voi sanoa kuin että oikein hyvää uutta vuotta kaikille!