Nyt on alle viikko ensimmäiseen astutukseen, siis todennäköisesti. Olemme Elmon omistajan Helenan kanssa vaihtaneet paljon sähköposteja ja huomaa kyllä, että allekirjoittanut on ensimmäistä kertaa pappia kyydissä. On niin paljon asioita joita täytyy sopia etukäteen ihan paperilla. Onneksi on Taija, joka jaksaa vastata tyhmiinkin kysymyksiini.

Kävin tiistaina Ikeassa ostamassa "pentulaatikon" eli ison vaatelaatikon, johon kiinnitän rimat sisäpuolelle. Vielä on ostoslistalla talousvaaka ja muuta pientä härpäkettä, mutta ne ostan vasta sitten, kun ultra näyttää positiivista tulosta.

Bessien juoksu on väsyttänyt ihan täysin, eilenkin se kulki hihnan verran perässä (no oli kylmää ja märkää), kun se yleensä menee joukon johtajana täysi vauhti päällä. Samaten, kun tullaan kotiin, se alkaa samantien nukkumaan. Meidän pusupetteri on väsynyt, ei pusuja tänään. Tänään annan Bessielle matokuurin, jotta ensi viikon astutus sujuu ongelmitta senkin suhteen. Ensi viikko kyllä jännittää, kun me kaikki olemme ensikertalaisia, sekä Bono että Elmo ja sen lisäksi myöskään omistajat eivät ole koskaan astutuksessa olleet :-o Onneksi on puhelin, jos kaikki ei suju kuin oppikirjoissa :-P

B&B pyllyt pystyssä viime viikonloppuna hiirenmetsästysretkellä1201721.jpg