Tällä viikolla minulla on ollut huono omatunto siitä, että olen joutunut tekemään paljon sellaista, joissa koiria ei ole mukana ja lenkit ovat jääneet hävyttömän pieniksi. Olin torstain ja perjantain työmatkalla Helsingissä ja jäin sinne yöksi pitkien palavereiden vuoksi. Kävin torstaina kaupungilla kiertelemässä ja ostin koirille tonttuvaatteita, vaatteet näette sitten joulukorttikuvassa :)

Perjantaina tulin kotiin viideltä ja lähdin koirien kanssa samantien lenkille. Koska viideltä on jo pimeää, päädyimme kiertelemään pururataa pari kertaa ympäri, vettä tuli jälleen taivaantäydeltä. Minun oli tarkoitus trimmata Bono perjantai-iltana lenkin jälkeen, mutta mitä tekee Bono? Hybridi Bono-sorsa kaivaa talvitelolle laitetut räpylät karvojensa alta ja alkaa uimaan sadeveden täyttämässä ojassa! Pakkohan se oli kotona huuhdella, joten trimmaus jäi siltä illalta tekemättä.
1054072.jpg

Lauantaiaamuna herätyskello soi 6.15 ja suuntana oli TSAUn halli ja agilitykisat. En siis todellakaan ollut itse kisaamassa, mutta töissä kylläkin. Hoidin kahden kisan virallisten tulospöytäkirjojen teon. Samalla pääsin tietysti katsomaan Tonin suorituksia Pennyn ja Pulun kanssa (Pululle voitot kahdesta viimeisestä kisasta), Hugon hienoja suorituksia ja näinpä tietysti vielä Eicankin, ihana pikku-parson! Kotiin tulin puoli viisi ja siitä lähdimme sitten heti Marcon vanhempien luoksi isänpäiväkahvittelulle, koirat tietysti mukana. Molemmat kyllä väsähtivät lasten kanssa leikkimisestä ja vartioimisesta.

Tänä aamuna jälleen suunnistin kahdeksaksi agilityhallille. Olin jälleen hoitamassa pöytäkirjoja kahden 2-luokan kisan ajan ja sitten seurasin 1-luokan minien ja medien ensimmäisen kisan. Mini2:ssa Russu otti komean nousunollan ja voiton. Ranekin teki hienon radan lähdön varastamisesta huolimatta, tuloksena toinen sija ja nousunolla tuloksella 0,29 :) Ykkösissä hauskinta oli seurata miniluokassa kisaavan Oona-wörkin menoa. Se koira on kyllä salama, mutta kontakteilta tuli kaksi virhettä. Kunhan ne saisi Henna kuntoon, muissa ei olisi vastusta Oonalle :) Medi-luokassa kisasivat sitten Nipa ja Osmo. Molemmat koirat ovat kyllä nopeita, mutta nollatuloksia ei tänään saatu aikaan.

Kotiin tulin sitten Osmon suorituksen jälkeen ja lähdimme "paratiisiin" lenkille. Lenkki jäi jälleen vähän turhan lyhkäiseksi, kun Goretexeistä on pinnoite lähtenyt ja sukat uivat lammikoissa ja lisää tuli taivaalta koko ajan. Bessien takki ei ole vielä valmistunut, joten Bessie joutui pärjäämään villatakilla, joka kyllä kastui aika nopeasti. Menohaluja ei siis ollut muilla kuin hybridillä ja se olisikin mennyt uimaan takki päällä, jos en olisi sitä ehtinyt komentamaan. Illemmalla Bono pääsi vihdoin turkistansa.

Ensi viikolla yritän parantaa "tapani" ja antaa koirille sitä huomiota, mitä ne tarvitsevat. Jos tuo vesisade vain loppuisi, olisi kaikilla mukavampaa! Sain Taijalta Bessien kuvia, jotka hän otti viime viikonloppuna MEJÄ-päivässä. Vaikka olen hyvin puolueellinen, minusta Bessie on todella kaunis ja se tuntuu kaunistuvan päivä päivältä enemmän. Tässä teillekin ihana Bessieni Taijan kuvaamana:)
1054069.jpg