Meidän taloudessa ei ole tapahtunut mitään sen suurempaa, joka olisi mainitsemisen arvoista. Viime viikolla keskiviikon agitreenit Bessien kanssa jäivät hyvin lyhkäisiksi, kun lähdimme Bessien kanssa kaverin kynttiläkutsuille. Osaatte varmasti kuvitella kuinka vaarallinen yhdistelmä on aina heiluva häntä ja kynttilöitä täynnä oleva sohvapöytä. Do I need to say more? :) Viihdyttiin siis Bessien kanssa hiukan syrjemmällä ja haisteltiin yhdessä hyviä kynttilätuoksuja.

Keskiviikon treenit itsessään menivät penkin alle ja tuntui siltä, ettei osata mitään. Torstaina tilanne sitten muuttui, Jaakon tunnilta ei voi lähteä kuin hyvällä mielin. Se osaa löytää jokaisesta koirakosta jotain hyvää ja muistaa sen kertoa myös. Bessien kanssa kyllä ollaan saatu Jaakolta sen verran paljon kehuja, että seuraavan vuoden agitreeneissä niitä ei taida enää tullakaan. Kiintiö on täynnä :) Viimeksi tehtiin kiva rata, jossa ensin koira ohjattiin esteeltä putkeen ja putkesta suoraan muurille. Muurin jälkeen tiukka poispäinkäännös esteelle, putkeen ja putken päädyssä myös poispäinkäännös esteelle. Meni huippuhyvin :) Bessie seuraa mun ohjausta ihan älyttömän hyvin, pieni on ihan täynnä intoa! Kunhan saisin oman ruhoni liikkumaan oikeaan suuntaan ;)

Viikonloppuna levättiin ja lenkkeiltiin. Käytiin Bessien kanssa hakemassa treeniliivi ja Bessien uusi talvitakki. Mutta säätila vaihtuikin taas sunnuntaina plussan puolelle ja takkia ei tarvittu. Mutta eiköhän niitä pakkaskelejäkin tule! Tässä kuva lauantain mahtavalta pakkaslenkiltä1074872.jpg

Tällä viikolla Bono pääsee keskiviikon treeneihin Bessien sijasta, ettei ihan unohdu agilityn salat. Olen kyllä melkoisessa yskässä, toivottavasti päästään siitä huolimatta treeneihin. Ensi viikolla olisi möllikisat, tarkoitus olisi mennä molempien kanssa kisaamaan ja katsomaan kuinka meidän käy :)