Päätimme tänään lähteä tutkimaan tuntemattomia polkuja, ihan vain löytääksemme vaihtelua lenkkeihin. Tai koiria tuskin haittaa, vaikka samaa pururadanpätkää tallattaisiin viimeiseen asti. Kuka kuulee päässään nyt Matin ja Tepon kappaleen "näitä polkuja tallaan kai viimeiseen asti, jos sä rakkaani seisot mun vierelläin"? Joka tapauksessa, koska minulla on yhtä paljon suuntavaistoa kuin kanalla, on meidän lenkkimme kuljettava polkuja pitkin.

Lenkkeilemme todella usein yhtä soratietä pitkin ja sen vierestä lähtee suhteellisen iso polku. Olen aina ajatellut, että se on oikopolku lähellä olevaan taloon, mutta tänään päätimme lähteä tutkimaan sitä. Pidin koirat varmuuden vuoksi hihnassa, koska aina eivät ihmiset arvosta pihaan tupsahtavia koiria. Mutta, mitä löysimmekään? Aivan varmasti B&B:n mielestä paikka oli Paratiisi. Mitä mieltä te olette?
1014332.jpg

Nuo pienet valkoiset pisteet kuvan oikeassa alareunassa ovat Bono ja Bessie. Mitään kymmenen kilometrin lenkkejä tuolla ei varmastikaan vedetä, mutta polkuja oli todella paljon eli tutkittavaa riittää pitkiksi ajoiksi. Kävelimme tuon kuvassa näkyvän suuren polun ja se on varmaankin reilun kilometrin pitkä. Mutta polkuja todellakin on enemmän! Tiedänpä ainakin, missä lenkkeilemme tulevana talvena, kun pururata on varattu hiihtäjille. Arvatkaapa mitä meillä kuuluu juuri nyt? Ei mitään, koirat nukkuvat onnellisina Paratiisi-käynnistä väsähtäneenä...