...oi jospa oisit saanut olla mukana... Nyt kyse ei ole pikku-possun nimipäivistä, siskoni nimipäivä on huhtikuussa :) Kutsumme toisiamme pikku- ja iso-possuksi, ihan oikeasti, jos joku muuta epäili. Mutta kyseessä on siis parsoneiden syysleiri, jossa meillä kaikilla oli mukavaa.

Lauantaina starttasin auton kahdeksan jälkeen, Bessie kyydissä, ja matka kohti Punkalaidunta kohden alkoi. Olin tulostanut varmuuden vuoksi Eniron reittipalvelusta reitin ja se osoittautui suureksi virheeksi. Reittiopaste kuljetti minut maailman pienimpiä kärrypolkuja pitkin perille. Viimeinen pätkä ennen perille pääsyä oli tuoretta soraa, joka vaati ajamaan 60km/h, koska perä meinasi lähteä alta, EPSista huolimatta.

Ensimmäisenä meidän ryhmämme teki pari verijälkeä ja sen jälkeen Hannu piti "luennon" mejä-kokeista ja treenaamisesta. Sitten pääsimmekin agilityn pariin. Ensin putkea ja hyppyjä treenasivat vasta-alkajat ja sitten Bessie ja Nipa tekivät ihan oikean radan. Hauskaa oli ja hiki virtasi. Syönnin jälkeen olimme Anjan opetuksessa näyttelyitä varten ja vedimme Larryn tekemän vieheen perässä spurtteja. Bessietä ei spurttien teko kiinnostanut, minun olisi pitänyt olla vieheenä, niin johan olisi vauhtia riittänyt :) Sitten illan päätteeksi kävimme ajamassa jäljen, joka sekin meni aloittelijalta ihan hyvin.

Päivän päätteeksi kävimme Marin kanssa saunomassa ja sen jälkeen avasimme skumppapullot juhlistaaksemme Bessien sertiä ja Mikaelin agilityvoittoja agiparsonkisoissa. Juttelimme mukavia koiraihmisten kanssa ja Bessie leikki iki-ihanan Paavon kanssa. Maailman suloisin pikkukaveri :) Yöpuulle vetäydyimme yhden aikoihin ja aamulla jälleen herätyskellon saattelemana suihkuun ja aamupalalle.

Yhdeksän aikaan olimme jo metsässä ajamassa eiliseltä jääneitä jälkiä, nyt tuntui keskittyminen herpaantuneen sekä omistajalta että koiralta. Sunnuntaina oli edessä vielä nuori parson open show, jossa Bessie sijoittui luokkansa toiseksi. Tuomari Päivi Eerola sanoi Bessiestä seuraavaa: "Avoin ja ystävällinen, hyvä koko, selvä sukupuolileima. Riittävä raajakorkeus, narttumainen pää, lempeä ilme. Välihammaspuutos. Voisi olla voimakkaammin kulmautunut edestä. Etuaskel nousee korkeaksi. Erinomainen yhdensuuntaisuus liikkeessä. Miellyttävä käytös. Esitetään edukseen." Kahdelta starttasi auto kohti kotia, jonne kotiutuikin kaksi väsynyttä leiriläistä. Bessie nukkui kotiin tulosta lähtien aamuun saakka, välillä vain syöden ja käyden pissalla ulkona...

Kuvia minulla ei ole leiristä, mutta kurkatkaapa Nipan ja Jaden blogista löytyviä kuvia...