913474.jpg

Arrrgh. Koirani ovat fiksuja. Olen tutustunut naapuriimme ja olemme lenkkeilleet kimpassa päivittäin, mukavaa saada juttuseuraa! Nyt Bono ja Bessie ovat huomanneet, että en kiinnitä niihin niin paljon huomiota, saavat mielestään tehdä mitä tahansa. Virhe! Tänään asia kulminoitui p*run skootteriin joka ajoi rallia uimahallilta kaupalle ja takaisin uimahallille ja taas kaupalle jne. Meillä on ollut ongelmana mopot ja pidempään ja osittain sitä ongelmaa silmälläpitäen ostin kauko-ohjattavan haukunestopannan. Kun olen sen kaulaan pistänyt ja lähtenyt yksitellen lenkille, mopoja ei ole mailla halmeilla. Mutta auta armias, kun sitä ei ole mukana, niitä kyllä riittää.

Tänään vain huomasin, että kierrokset nousevat jokaisella mopon ohituksella entistä korkeammalle ja sieltä paluu kestää kauan! Tuloksena on kaksi höyryveturina vetävää koiraa. Ei kiva. Huomisesta lähtien meillä lenkkeillään räminätölkin kanssa. Kun ei ole kahta pantaa olemassa, sen toiselle kaulaanlaittaminen on yhtä tyhjän kanssa. Vaikka heiluttelisin kokonaista HK-blöötä koirien naaman edessä, voittaa mopot kaikki, joten on pakko turvautua hiukan kovempiin otteisiin

Molempien kanssa olen jatkanut agilityä ja Bonon kanssa edistymme todella kovaa vauhtia! Bessienkin kanssa edistymme, mutta hiukan hitaammin. Mutta hiljaa hyvä tulee. Luulen  kyllä, että Bonon ja minun edistyksen avainsana on Jaakko. Olen varmasti hehkuttanut sitä miestä useaan kertaan, mutta jos mies on yksinkertaisesti todella hyvä kouluttaja (sopii siis meidän tyyliimme), mikäs tässä hehkuttaessa. Bonon keinupelon kitkeminen aloitettiin viime viikolla ja jo parin kerran jälkeen Bono käveli omin jaloin keinun päähän :) Bessien kanssa pitää alkaa taas treenaamaan enemmän irtoamisia, sillä saadaan vauhtia enemmän menoon.

913476.jpg