Jos Bessie osaisi puhua, sen suusta voisi kuulua yllä oleva kommentti. Lähdettiin Marcon kanssa viettämään ihka ensimmäistä hääpäivää Tallinnaan koko viikonlopuksi ja koirat menivät hoitoon Marcon vanhemmille. Marcon vanhemmat rakastavat noita pieniä ja siellä koiria pidetäänkin kuin kukkaa kämmenellä. Oli mukava taas kuulla, että joidenkin mielestä meidän koirat on hyvin koulutettuja ja kilttejä. Marcon kotona oli vierailemassa sukulaisia ja ne olivat ihastuneet B&B:hen ihan täysin :)

Eilen kun mentiin hakemaan tyttöjä hoidosta, Bessie näytti ihan tynnyriltä. Sen maha oli ihan pinkeä :) Naureskeltiin sitä molemmat ja Marcon äiti vain sanoi "eihän ne nyt ole paljoa syöneet: aamupuuron ja ihmisten ruokaa + nappuloita". Heh! Siinäkin on jo enemmän kuin normaalisti. Mutta koirat tykkäävät siellä olla ja kun tiedän hoitoreissun olevan edessä, vähennän niiden ruokaa automaattisesti ennen ja jälkeen.

Koirienkin mielestä oli kiva tulla kotiin, molemmat olivat viikonlopun jäljiltä väsyneitä. Toimme tietysti koirillekin tuliaisia. Saivat sellaisen harmaan possun, joka on paksua lateksia ja röhisee. Mukava ääni perinteisen vinkulelujen jälkeen. Sitten tuotiin lateksifrisbee, pitää testata sitä varmaan tänä iltana...