Olen harkinnut jo parin päivän ajan webkameroiden hankkimista ja asettamista kotiin. Tänäänkin kotiin tullessa oli sängyn peitot lattialla, vaikka kotoa lähtiessä sen petasin, vessan matto rullalla ja Bonon oma kolo kodinhoitohuoneessa myllätty. Veikkaan, että meillä on päivisin rallikisat! Meillä ei todellakaan ole mitään rallikisoja vastaan, kunhan vain tuhoja ei tehdä. Peitto lattialla on paljon mukavampi kotiintulotervehdys kuin seinään syöty reikä, vai mitä mieltä olette? Joku ehkä muistaakin, mutta tuollainen yllätyshän meitä odotti kotona pari viikkoa ennen muuttoa :)

Olimme Bessien kanssa tänään agilitytreeneissä ja luulen, että meidän on mentävä jälleen myös Jaakon oppiin. Olen jotenkin onnistunut tappamaan Bessien vauhdin ja ehdin hyvin juosta (niin kovaa kuin kintuistani pääsen) sen rinnalla. Ja tänään oli Bessiellä muutenkin sellainen päivä, että agility ei voisi vähempää kiinnostaa. Kyllähän se esteet sitten houkuttelun jälkeen meni, mutta enemmän sitä olisi kiinnostanut kaverit kentän laidalla. Olin uhkarohkeasti ajatellut, että mentäisiin jo lokakuussa möllikisoihin, täytyy varmasti vielä miettiä asiaa. Bonon kanssa meillä on vielä tämä viikko agilitystä taukoa, kun Jaakko on MM-kisoissa Norjassa. Pistin eilen TSAUlle kyselyn, josko Bonollekin löytyisi oma pienryhmäpaikka, niin päästäisiin treenaamaan entistä aktiivisemmin myös sen kanssa.

Bonostakin on kuoriutunut täysiverinen saunakoira! Se tulee nykyisin ihan vapaaehtoisesti saunaan ja asettuu makoilemaan pitkin pituuttaan lauteille. Eikä ole löylynheittämisestä moksiskaan. Bessiehän on ollut koko ajan kova saunomaan, se toimiikin löylyveden laatutarkkailijana. Jokaisesta kauhasta on saatava hörppy, jotta veden laatu pysyy tasaisena :)

Reilun viikon päästä on parsoneiden syysleiri ja open show. Suunnistan sinne Bessien kanssa lauantaina ja odotan hyviä vinkkejä MEJÄn treenaukseen. Ja tietysti uusien parsontuttavuuksien luomista! Ilmoitin Bessien nyt sitten myös Voittajaan, pitäähän sitä tutustua suurimpaan koiranäyttelyyn :) Bono täyttää kuukauden päästä neljä vuotta. Neljä! Mihin se aika menee? Katsoin viime vuoden kuvia Bonon syntymäpäivältä ja silloin oli kunnolla lunta maassa, mitenköhän tänä vuonna? Tässä todistusaineistoa, kuva otettu 9.11. (Bonon synttärit 1.11)
934771.jpg